De cand am inceput sa scriu pe blog, am fost „bombardata” cu intrebari de la familie, prieteni si cititoare…Cum de ai tu timp de toate?

Da, chiar am timp de toate…

Impreuna cu sotul meu, reusesc sa ne mobilizam pentru a ne descurca singuri, fara ajutoare de la familiile noastre, care sunt destul de departe.

Apelam doar in caz de forta majora la ajutor din afara si asta doar atunci cand chiar nu se poate altfel.

Nu avem bona, sau o menajera non stop, nici bucatar si nici sofer.

curatenie2Sunt o femeie care are un job. Poate chiar mai multe, sotul meu la fel. Insa reusim sa ne impartim timpul intre familie si casa ca oricare alta familie.

Poate ca e un avantaj faptul ca nu avem meserii cu program normat ci sunt zile si zile.

Acum Ruxandra este mare si poate fi luata peste tot dupa noi. Asta bineinteles in caz ca nu ii afecteaza programul.

Ma trezesc de regula la ora 7:00 dimineata, pregatesc cafeaua la filtru, imi beau apa pe stomacul gol, imi fac dus, ma cremuiesc, putin make-up si gata sunt in 30 de minute.

Apoi o trezesc pe Ruxandra si o pregatesc de plecare.

La ora 8:00 am iesit din casa.

O las la gradinita daca am in acea zi spectacol la teatru, daca nu o duc la inot si apoi gradinita.

Apoi imi rezolv toate treburile, repetitii, filmari, alergatura pentru atelierele MiniArtShow sau scris pe blog, pana in ora 17:00, ora la care trebuie sa o iau pe Ruxandra de la gradinita.

Am luat-o si am plecat acasa, unde incep sa fac putina curatenie si sa gatesc ceva pentru cina.

La ora 19:00 mananc ultima masa si pe cat posibil incercam sa fim toti trei.

Nu reusim de fiecare data, mai ales ca Alexandru este ceva mai ocupat ca noi, asa ca de la ora 19:00 stau cu Ruxi de vorba, mancam, ne jucam, ne uitam la un dvd, facem baia pana la ora 9:30.

curatenie3Dupa poveste si pupicul de noapte buna, incepe timpul alocat mie si doar mie.

Ma spal, imi fac masti, citesc, intru pe blog, ma uit la un film cu Alexandru, fac ce vreau pana la ora 11:00 chiar si 11:30, cand e stingerea.

Astfel reusesc sa fiu gospodina, mama cu job si sotie. Nu e foarte greu, mai ales ca m-am obisnuit insa nu este nici usor.

Am noroc insa si de faptul ca am un copil sanatos si la fel si noi suntem sanatosi, deci multumesc lui Dumnezeu nu am probleme extra.

Sport fac in zilele cand am mai putin de umblat sau cand Alexandru ma mai poate ajuta cu dusul sau adusul Ruxandrei de la gradinita.

Cand merge ea la inot, bineinteles ca merg si eu, deci reusesc sa fac sport cam de 3 ori pe saptamana.

Sunt zile cand sunt scoasa din acest ritm cu o filmare de noapte, un eveniment monden, o iesire cu prietenii, iar atunci se mai „strica” treaba, insa nu se intampla atat de des.

Deci nu sunt o superwomen, sunt doar o femeie care isi iubeste familia si meseria si incerc sa fac  totul cu seriozitate.

Voi cum reusiti sa va impartiti intre casa si job?

Comments are closed.