Acum un an recomandam cura cu cirese pe care o gasesti aici: http://ioanaginghina.ro/cura-mea-de-vara-cu-cirese/

Cura aceasta o tin in fiecare an, nu neaparat pentru slabit, ci pentru sanatate si stralucire.

Insa ce am descoperit zilele trecute m-a socat.

Cum, intodeauna fac o documentare inainte de a scrie o postare, am cautat si de data aceasta diferite beneficii ale cireselor de mai, pentru sanatate.

Surpriza neplacuta a fost cand am descoperit sfaturi de la nutritionisti, cum ca ciresele ingrasa si … echivalentul a 500g este cu o cicolata.

Mi s-a facut greata instantaneu, pentru ca asocierea cireselor cu ciocolata nu este deloc ok din punctul meu de vedere.

Prin astfel de mesaje trimiti oamenii mai putin informati, sa aleaga o jumatate de ciocolata in loc de 250g de cirese, caci nu e asa, au acelasi numar de calorii.

In trecut v-am scris despre diferenta dintre anunite alimente sanatoase, dar care au acelasi numar de calorii cu alimente nesanatoase.

Aici articolul: http://ioanaginghina.ro/de-ce-nu-e-bine-sa-numaram-caloriile/

Orice dieta cu fructe si/sau legume este un boost pentru sanatatea dar si frumusetea dumneavoastra.

Nu este intamplator ca toate persoanele publice si vedetele ajung sa recomande cure de detoxifiere bazate exclusiv pe fructe si legume.

Daca vreti sa straluciti la propriu, trebuie sa fiti sanatosi si pe interior, iar acest lucru, in aceasta epoca in care traim,este posibil doar cu cure regulate de detoxifiere.

Daca aveti probleme cu greutatea, trebuie sa apelati la un regime de viata sanatos si echilibrat, care poate contine cirese, insa nu ciocolata.

Aveti grija ce informatii de pe internet le luati in seamna. Fiecare articol trebuie trecut si prin filtru propriu si poate chiar ceva documentare.

La urma urmei, este vorba de sanatate a dumneavoastra.

Deci, nu alegeti ciocolata in loc de cirese, faceti cu incredere o cura de 1-3-5 zile doar cu cirese, maxim 2kg impartite in 5 mese, la un interval de 2-3 ore.

De ingrasat nu va veti ingrasa cu siguranta.

Cu un simplu search pe google veti gasi ce beneficii, ce calitati nutritive au ciresele si cat de nociva este o ciocolata pentru piele, sanatate, silueta, asa ca alegeti fructele atat de frumoase, gustuase si naturale.

Va doresc o saptamana in care sa straluciti!

Write A Comment