Încă un subiect tabu, deși cabinetele estetice sunt pline de femei care apelază la rejuvenare vaginală și/sau labioplastie.

Nu am înțeles de ce, într-o epocă în care lumea pare că este total lipsită de inhibiții și perfect asumată cu noul secol al tehnologiei, când suntem la un singur click de tot și toate, nouă încă ne este rușine să abordăm cu seriozitate subiecte precum : menopauza, educația sexuală, rejuvenare vaginală…etc.

M-am gândit că poate printre voi, doamnele mele, sunteți câteva la fel de interesate ca și mine de o prelungire a sănătății zonei intime, dar de ce nu și un aspect la fel de sănătos.

De aceea mi-am luat inima în dinți și nu mi-a fost deloc ușor,  să abordez acest subiect cu doamna doctor chirurg estetician Daniela Diveică.

Rejuvenarea vaginală, labioplastia un subiect atât de delicat încât nici nu am știut de unde să încep.

Ca orice femeie vreau să fiu sănătoasă, să am un stil de viață sănătos și asta implică și relațiile intime din cuplu.

Daniela din start m-a asigurat că totul este în regulă, că vom vorbi ca de la femeie la femeie și nimic nu va părea vulgar și ne la locul lui.

Așa a și fost și de aceea vă invit să vizionați acest video.

După cum bine știți de trei luni iau suplimentele alimentare Libifeme, suplimente special concepute pentru noi femeile și pentru sănătatea zonei intime.

Estrogenii sunt principalii hormoni sexuali feminini, responsabili, printre altele, de reglarea sistemului nostru reproducător/genital. Fluctuațiile nivelului de estrogen ne afectează în foarte multe și diverse moduri, atât fizic, cât și emoțional, în special atunci când ne apropiem de premenopauză, o etapă importantă a vieții fiecărei femei.

Nivelul scăzut de estrogen poate afecta calitatea vieții noastre sexuale și a stării noastre de bine. În acest caz, ne confruntăm cu simptome cum ar fi:

  • O scădere generalizată a lubrifierii (vaginală, uscăciune a tenului, ochilor, gurii etc.)
  • Reducerea grosimii și elasticității pereților vaginali și a labiilor
  • Păr și unghii casante
  • Ten flasc și tern cu o incidență mai mare de apariție a ridurilor
  • Tendință de îngrășare și de acumulare de grăsime în zona abdominală
  • Pierderea tonusului muscular

Printr-un stil de viață echilibrat, cu alimenație sănătoasă și sport, putem să ținem aceste dezechilibre hormonale departe.

Însă nu de puține ori nu ne ies lucrurile așa cum ne-am dori și de aceea e nevoie de ajutor, de suplimente alimentare care să vină în sprijinul nostru.

Despre Libifeme am mai vorbit.

Găsiți aici, într-o altă postare de a mea detalii mai multe despre ele.

Link postare: https://ioanaginghina.ro/nu-pune-senzualitatea-pe-ultimul-loc/

Write A Comment