De când mă stiu iau suplimente alimentare. Nu chiar după ureche, îmi fac anual analize, însă îmi ascut și corpul pe care în tot acest timp l-am cam învățat.
Daca am o perioada în care văd că îmi cade mai mult parul, iau suplimente și vitamine care sunt benefice pentru par.
Fac cure cu suplimente cu colagen, acid hialuronic, vitamina A și E, în fiecare an pentru că oricât de sănătos aș manca, nu am cum să-mi iau din alimentație, tot ceea ce am nevoie pentru a avea tot necesarul de vitamine și minerale de care are nevoie corpul nostru, pentru a funcționa la maxim.

Pielea este cel mai mare organ al trupului nostru și partea cea mai expusa la factorii externi.
Celulele superficiale ale epidermei se reinoiesc constant, însă cu vârstă, ele nu se mai regenerează la fel de repede.
Stratul de grăsime cutanată devine din ce în ce mai subțire provocând schimbări conturului facial.

Glandele sebacee urmează același drum, numărul lor fiind în scădere constantă.
Pielea devine mai uscată, iritabilă și mult mai sensibilă.
Alimentația joacă un rol esențial în calitatea pielii și daca nu reușim să ne luam toți nutrienții de care avem nevoie din ceea ce mâncam, este neapărat nevoie să ajutam cu suplimente alimentare naturale.

Am tot vorbit în ultimul timp despre feminitate și despre femeie, pentru că experiența mea de viață din ultimii trei ani, mi-a arătat cât de mult contează să ramai că și femeie în enegia feminină.
Nu știu de ce exista în opinia colectiva că o femeie cu cât înaintează în vârstă își pierde senzualitatea și sexualitatea, ba mai mult, daca are și unul, doi copii, parcă nici nu mai are voie să fie o femeie senzuala.
Este doar mama și atât.
Senzualitatea a devenit un păcat, într-o lume în care vezi numai femei dezbrăcate.

Trăim într-o plină ipocrizie, dar acesta este un alt subiect, pe care poate o să-l abordăm cu altă ocazie.

Vrem sau nu să recunoaștem, viața trebuie trăită din toate punctele de vedere deplin conștient și erotismul, educația amoroasa face parte din ea, chiar dacă , nu stiu de ce, despre aceste compartimente nu se vorbește prea mult ba chiar abordarea acestui subiect este o rușine.

O viață amoroasă împlinită depinde în primul rând de noi. Ea face parte din calitatea vieții noastre și este foarte importantă în armonia unui cuplu.
Mă rog, nu aș merge mai departe cu explicațiile, însă, trebuie să înțelegem importanța unui vagin sănătos.
Din păcate în Romania, nu se dă importantă acestui lucru și de aceea femeile după una sau doua nașteri naturale, ajung să aibă tot felul de probleme, pentru că nu sunt învățate de doctori să-și antreneze mușchii perineului.
Hai că atâta m-am perpelit până să ajung să vă scriu depre acest subiect, încât dacă o mai lungesc mult, o să ajung să scriu o carte, doar ca să vă spun despre un produs relativ nou în Romania, un supliment alimentar natural, conceput pentru femeile care se confruntă cu lipsa sau diminuarea placerii în timpul actului sexual.
Tabletele Libifeme îmbunătățesc fluxul sanguin și sensibilitatea în zona genitala și se prezinta în doua variante.
Libifeme pentru femeile de vârstă fertila este un produs inovator, bazat pe extracte standardizate din plante și vitamine, ce nu interferează cu mecanismul hormonal și nu provoacă modificări în greutate sau dispoziție.
LIBIFEME® Meno 50+ conține extracte din plante 100% naturale, ce cresc fluxul sanguin și sensibilitatea din zona genitala și care sunt bogate în surse naturale de fitoestrogeni, care îmbunătățesc flexibilitatea și hidratarea membranelor mucoaselor și a tenului, reducând și simptomele menopauzei.

Ce conține Libifeme pentru femeile de vârstă fertila

-Extract de asafoetida (Ferulă asafoetida L.)
-Extract de Capere (Capparis spinosa L.)
-Vitamina C (L-Acid ascorbic) – 100% *
-Vitamina E (a-tocopherol) – 100% *

ASAFOETIDA (Ferulă asafoetida L.)
Asafoetida, plantă cunoscută și sub denumirea de „iarba zeilor”, a fost folosită de secole că binecunoscut afrodisiac natural. Este o sursă bogată de compuși biologic activi. Are o acțiune vasodilatatoare puternică, crescând fluxul de sânge și sensibilitatea în zona genitală. În plus, are proprietăți antioxidante puternice, care sunt benefice pentru o viață sexuală activă.

CAPERE (Capparis spinosa L.)
Extractul din Capparis spinosa L. conține o gamă largă de polifenoli și antocianină, cu efect antioxidant și de detoxifiere, cât și vitamine din grupa B, E, K și acid folic. Este, de asemenea, bogat în fier, sodiu și calciu.

Acțiune sinergică a Asafoetida și a Caperelor
Un studiu clinic a demonstrat că amestecul sinergic dintre Asafoetida și Capere ajută la:
O lubrifiere fiziologică vaginală crescută
Un aport crescut de sânge în zona genitală ce duce la excitarea sexuală
Efect de protecție celulară prin capacitatea antioxidantă.

VITAMINELE C și E
Datorită acțiunii lor puternic antioxidante, vitaminele C și E minimizează deteriorarea celulelor, reducând astfel efectele negative asupra sănătății femeilor, și mai ales a sistemului reproducător al acestora. Aceste vitamine împiedică îmbătrânirea prematură înainte și după intrarea la menopauză.

Nu ezitați să intrați pe site să vă uitați la toate produsele și daca e nevoie să acționați. Cum vă spuneam viață trebuie trăita din plin.

Write A Comment