Odata cu primul meu rol negativ din noua telenovela marca ACASATV, au inceput sa vina si cererile de la diverse publicatii. Nimic rau in asta, doar ca tenul meu trebuie sa arate perfect.

Stiu ca s-a inventat fotoshopul, dar totusi, atunci cand nu te simti bine in pielea ta, se vede in poza, oricat ai incerca sa ascunzi asta.

mezo1Asa ca inainte de orice sedinga foto, dau fuga la Metamorphosis Style si fac o sedinta de mezoterapie fara ac.

Mezoterapia fara ac – reprezinta o conceptie terapeutica relativ noua, eficienta, neinvaziva si nedureroasa prin care se introduc in structurile profunde ale tegumentelor diverse substante homeopatice, clasice si vitamine care conduc la imbunatatirea circulatiei sangvine si limfatice.

Din cauza ca am un ten sensibil, nu imi priesc toate tratamentele cosmetice.

Aceste sedinte de mezoterapie sunt printre putinele variante pe care le am atunci cand vreau ca tenul meu sa arate perfect.

Cand am o sedinta foto, un eveniment important, cand plec in vacanta sau pur si simplu vreau un mic rasfat, aleg sa fac o sedinta de mezoterapie faciala.

mezo2Anul acesta in septembrie implinesc 36 de ani si imi doresc sa ma maturizez si sa imbatranesc frumos.

Stiu ca nu exista „tinerete fara batarnete”, insa de ce sa nu avem grija sa imbatranim frumos, iar copiii si nepotii nostrii sa fie mandrii de noi .

Mai multe detalii despre mezoterapie :

SALON METAMORPHOSIS STYLE

www.metamorphosisstyle.com

Adresa: Str. Av. Petre Cretu nr. 74 – demisol, sector 1, Bucuresti (punct de reper Manastirea Casin)

Telefon: 0311.023.754 ; 0724.485.720

E-mail: andrea_ross99@yahoo.com

2 Comments

Write A Comment