De cate ori este weekend, pentru mine, parca incepe vacanta. Inca de vineri seara, daca ne nimerim cu totii acasa, ne facem planuri: “Ce facem in weekend?”.

Nu va imaginati ca vorbim despre chestii spectaculoase sau City Break-uri scumpe, caci nu de putine ori, muncim in weekend, insa avem timp pentru noi, pentru familie, pentru echipa Papadopol 🙂

Intrebarea de mai sus este urmata de “Ce mancam in weekend?” apoi “Vedem un film?”, toate acestea petrecandu-se doar acasa.

Imi place sa fiu femeie, caci ador sa ma trezesc sa le pregatesc micul dejun, sa prepar cafeaua si sa-i astept sa coboare, somnorosi, la masa.

Vorbim, butonam telefonul, ascultam muzica, totul pe relaxare, nimic fortat, insa in aer pluteste mirosul de FAMILIE.

Apoi urmeaza , imprastierea prin casa, caci fiecare are ceva de facut si pentru el, dar nu pentru mult timp, caci ne vedem la pranz 🙂

Ador sa-i simt prin casa, unul face lectii, altul face dus, eu pe langa ei, pe modul silentios, strang de prin casa, deschid geamurile, fac paturile si ma duc sa pregatesc masa de pranz.

Nu dureaza mult si mirosul de la mancare ii aduce pe toti in jurul meu, nerabdatori sa vada , sa guste, din bucatele pe care le pregatesc.

Pana si animalutele noastre se aduna!

Incepe o mica “cearta” caci nu vreau sa-si strice foamea si nici sa-mi dezvaluie surprizele culinare, insa nu reusesc sa-i convind, niciodata, sa se potoleasca.

Defapt, ii iubesc cand fac asta.

Apoi la lumina lumanarilor, mancam, povestim, vizionam un film, citim si iar povestim, de parca ne-am afla undeva departe, pe o insula exotica, intr-o vacanta.

Asa se desfasoara aproape fiecare zi de weekend in familia noastra.

Abia astept sa se deschida sezonul de terasa, ca sa ne “mutam” afara, sa impodobim terasa cu flori, sa infloreasca livada si sa ne bucuram din plin de aer si natura din curtea noastra.

Nu mai este mult pana atunci 🙂

Am invatat, in sfarsit, sa ma bucur de prezent si acum parca timpul nu mai trece atat de repede.
Parca sta in loc si ma lasa sa ma bucur de familie, sa simt ca traiesc !

2 Comments

Write A Comment