Daca esti ca mine, disperata dupa dulciuri, nu te mai chinui sa te abtii, ca nu reusesti. ?
Insa poti sa mananci dulce sanatoas dupa pofta inimii.
Eu sunt super fericita de cand am descoperit dulciurile rawvegane. Mananc şi eu, dau şi copilului şi nu ma mai mustra constiinta dupa ce am mancat o felie de tort.
Ador sa mananc ceva dulce la cafea, este placerea care imi face mai usoara trezirea de dimineata.
De aceea un tort pe care il fac duminica, imi ajunge o saptamana.
Acum va dau reteta ca sa va bucurati şi voi.
Tort de ciocolata
Unt de cacao 70 g topit
300g caju hidratat timp de o ora
Miere 70 g ( eu am folosit de rapita)
Pudra de roscove sau cacao – 1-2 linguri
Praf de vanilie
100g apa
Prima data puneti in blender caju, apoi cand acesta este cremos ca o pasta, adaugati şi restul ingredientelor.
Apa se pune usor, astfel crema sa nu fie nici prea moale, dar nici prea tare.
Apoi compozitia se pune in inelul de tort şi se lasa la congelator 2-3h.
Pofta buna!