„Nu pot să cred că am făcut-o şi pe asta!” aşa mi-a spus Ruxi duminică după Greenfield Family Run.

Se spune că dacă vrei ca şi copilul tău să citească, trebuie să te vadă şi pe tine că citeşti, iar dacă vrei ca şi copilul tău să iubească sportul şi competiţia în aer liber, trebuie ca şi noi părinţii să facem sport.
Puterea exemplului este mult mai importantă decât educaţia prin teorie.Copiii fac ce fac şi părinţii, nu ce zic părinţii, deci dacă vrei ca cei mici să aibă un stil de viaţă sănătos, trebuie să aplici şi la tine acelaşi stil. 
Îmi place să alerg şi mai ales în aer liber aşa că am primit cu braţele deschise invitaţia celor de la Greenfield, de a participa alături de Ruxandra la traseul necompetitiv de 3,3km, Greenfield Family Run organizat în cadrul marelui eveniment Băneasa Family Run.
Astfel că am participat pe 16 martie la un antrenament, care a fost foarte bun pentru Ruxi, căci a pus-o puţin în temă, despre ce şi cât înseamnă să alergăm 3 km, dar şi o primă cunoştinţă cu un traseu prin pădure.
Pe 24 martie de la ora 14:30 s-a dat startul şi noi am plecat într-o aventură foarte haioasă şi interesantă, 3 km prin pădure, pe o vreme minunată, în cadrul evenimentului Greenfield Family Run.
Voi lăsa acum imaginile de mai jos să vorbească despre cât de mult şi de frumos ne-am distrat noi în acest weekend!

 

Write A Comment