Cred că cel mai bine e să divorțezi vara.

Acum realizez că dacă era în altă perioada, aș fi trecut mai greu, însă soarele, vacanța, chiar și rochițele colorate îmi dau un vibe bun.

Viața mea a început să se liniștească și lucrurile să se așeze.

Am semnat actele, deci oficial sunt liberă, Ruxandra și-a dorit să se întoarcă la Sibiu la bunici, unde și-a făcut noi prieteni pe care abia așteaptă să-i revadă, eu am început să mai schimb lucrurile prin casă, ca să mai mișc energiile.

Biroul l-am transformat în cameră de meditație, yoga și citit. Niciodată nu a fost atât de locuită, camera aceasta, pentru că a fost gândită ca birou și camerã de oaspeți.
Acum zilnic petrec în ea cel puțin o orã.

Îmi place că are un aer curat și parcă nu e atât de încărcată cu amintiri.

Am început să mă ocup de artista din mine, m-am înscris la diverse workshopuri de actorie, dezvoltare personală, dar bineînțeles alături de terapie, sport si ieșiri cu prietenii.

Mă ocup și de antreprenoarea din mine, participând la diverse cursuri on-line pentru care niciodată nu am avut timp până acum.

Peste două săptămâni Ruxandra face 11 ani… Doamne cât a crescut și este atât de mare și atât de independentã. O admir foarte mult.

Și uite că după 5-6 luni, în care parcă am trăit în iad, văd foarte bine luminița de la capătul tunelului.

Chiar că viața este frumoasă.
Mă simt mult mai bine, mai liniștitã și văd totul cu alți ochi.

În primul rând nu mă mai interesează ce zice lumea.

Fac ce vreau eu și ce mă face fericită.

Chiar mi-am schimbat părerea despre mine și mă văd o femeie puternicã, foarte mișto, care, chiar dacă nu mai e așa de tânăra, mai are multe de trăit.

Și cu cât lucrez mai mult la mine mă descopăr din ce în ce mai mult și chiar îmi pace de mine?

1 Comment

  1. Bună..Ioana sincer iti doresc in continuare sa ai o viata asa cum iti doresti doar tu ..împreună cu fiica ta …si o carieră de succes în continuare .O seară frumoasă sa aveti !!

Write A Comment