Nu stiu voi cum sunteti insa eu ma „chinui” iarna sa-i dau Ruxandrei gustari cat mai sanatoase.
Insa oferta de fructe si legume nu prea este generoasa, asa ca apelez la pungile din lada frigorifica, puse cu rabdare asta toamna.
Astfel ca am pentru voi o reteta extraordinara pentru mic dejun sau cina.
O mananc si eu si fiica mea cu mare drag si garantez pentru gustul ei.
Ingrediente pentru aproximativ 2 portii:
– 2 mere mari;
– cca 200 g dovleac dat pe razatoare ( il am in congelator)
– 1cana caju ( hidratat) sau susan
– 1lingura polen;
– 1 lingura miere;
– 1 lingurita scortisoara pudra.
Se pune in blender caju-ul pana se face ca o pasta apoi se adauga si restul ingredientelor si se blenduiesc toate pana se obtine consistenta dorita.
Nu trebuie sa arate ca un piure, pot ramane bucati mai mari.
Daca folositi susan in loc de caju, adaugati-l pe acesta la final.
Daca aveti alergie la polen si/sau scortisoara renuntati la aceste ingrediente…
Pofta bunaaaa!!!
2 Comments
Si eu am incercat combinatia asta, dar fara dovleac. Il prefer mai mult pe post de paste si in supe crude, dar voi incerca si varianta propusa de tine. 😛
Foarte buna reteta! Multumim! La noi a fost „bataie” pe ea 🙂 Fetelele mele de 1 an, resectiv 4 ani, au fost exterm de incantate. Cu siguranta o vom face des!