Sunt zile când nu mai am chef de gătit şi vreau să fiu răsfăţată şi alintată, aşa că am ales să mergem să încercăm brunch-ul de la Hilton.
Pentru noi acest loc este magic, aici ne-am sărbătorit, alături de cei dragi, unirea destinelor, acum 10 ani, de aceea revenim întotdeauna cu drag.

Zilele de duminică sunt pentru relaxare, pentru timp dedicat familiei şi prietenilor, şi pentru mâncare delicioasă. Aşa că, am ales, să mergem să savurăm prânzul la brunch-ul Athénée Palace Hilton.
Asa că am lasat grija la o parte şi când am fost întrebată “Noi ce mâncăm azi” , am raspuns… “multe” ?
Şi chiar au fost multe.
Ne-am bucurat de un adevărat ospăț creat cu cele mai bune ingrediente locale și italienești. Bufetul include o selecție bogată de aperitive, fructe de mare, delicatese din carne și brânzeturi variate, paste făcute în casă și risotto pregătit în stil italian, specialități din carne rotisate, precum delicioasa porchetta și dulciuri fabuloase.

Suntem o familie de vegetarieni, dar asta nu a fost o problemă, căci am găsit variante, poate chiar prea multe:

•LA SALUMERIA – O colecție extinsă de brânzeturi excepționale, legume marinate și cele mai delicioase mezeluri italienești: Prosciutto di Parma, Mortadella di Bologna, Finocchiona Toscana și Spianata Romana, proaspăt tăiate.
•IL MARE – Nu există un mod mai plăcut de a începe brunch-ul decât cu un pahar de Prosecco și gustul rafinat al fructelor de mare: creveți uriași, midii proaspete, pește afumat, caviar de Dunăre sau salată de caracatiță.
•MOZZARELLA BAR – Aduse proaspăt din Italia în fiecare săptămână: cele mai bune specialități de Burrata di Puglia și Buffalo Mozzarela di Campania.•I CLASSICI DI ROBERTO’S – De la Focaccia de casă și până la Risotto cu fructe de mare sau Penne alla Norma, brunch-ul nostru oferă o selecție de rețete clasice, specifice restaurantului Roberto’s.
• I DOLCI – Brunch-ul nu poate fi complet fără deliciile dulci: prăjituri asortate, bomboane, Tiramisú, Panna-cotta, crostata – cele mai bune deserturi de inspirație italiană și franceză.

Dacă v-am făcut poftă, atunci trebuie să încercaţi măcar o data acest răsfaţ de familie.
Părinţi, nu veţi fi deranjaţi de copii, pentru că există un spaţiu special amenajat, în care copiii, supravegheaţi de Minnie Mouse, se pot distra în voie.

Deci, dacă vă doriţi o zi de relaxare, brunch-ul de la Athénée Palace Hilton este locul perfect! Invitați-vă prietenii în fiecare duminică în restaurantul Roberto’s, la Sunday Brunch începând cu ora 13:00, până la 16:30.

Copiii sub 10 ani beneficiază de gratuitate.

Pentru rezervări contactați: +40 731 305 777 sau email reservations@robertos.ro

Write A Comment