Dragele mele, iata ca Redensity Eyes, inovatia majora a Laboratoarelor TEOXANE pentru tratamentul cearcanelor a castigat anul acesta trofeul pentru cel mai bun filler dermal in cadrul Congresului European de Medicina Antiaging ce a avut loc la Paris.

Tratamentul revolutionar Redensity Eyes este creat in special pentru femeile moderne aflate mereu pe fuga, cu un program incarcat, prin care isi pot recapata aspectul odihnit al fetei, dupa un program de birou prelungit in fata laptopului.

Am facut si eu cunostinta cu acest tratament, pe care insa nu l-am folosit inca, insa se pare ca aceasta solutie invaziva face ravagii in randul persoanelor publice de la noi.

Catalina Grama, Mirela Bucovicean, Amalia Enache si Simona Patruleasa sunt doar cateva dintre vedetele care au apelat la aceasta solutie noninvaziva pentru a-si redobandi luminozitatea pielii din jurul ochilor.

Dupa noua ani de cercetari, laboratoarele Teoxane din Geneva au dezvoltat acidul hialuronic Redensity Eyes, un gel unic special creat pentru tratarea cearcanelor. Injectat printr-o tehnica aparte, care nu afecteaza tesutul ocular, continutul sau bogat in aminoaicizi si antioxidanti ajuta la refacerea pielii si redarea stralucirii. Pacientii se pot bucura de efectele miraculoare ale tratamentului Redensity Eyes pana la un an de zile.

,,De aproximtiv 2 ani de zile de cand am introdus si pe piata din Romania Redensity Eyes, rezultatele obtinute au fost spectaculoase si multi medici au inceput sa recomande pacientilor aceasta solutie noninvasiva. Premiul de anul acesta vine precum confirmare a eficientei Redensity Eyes, acesta avand la baza rezultatelor obtinute in urma utilizarii la 180.000 pacienti i, care au demonstrat ca peste 90% din medici au raportat un rezultat imbunatatit si foarte imbunatatit dupa tratamentul cu Redensiy Eyes. Formula speciala si patentata are la baza concentratia ideala (15mg/g) de acid hialuronic, care rehidrateaza şi redensifica dermul. Mai mult decat atat, Redensity Eyes detine o serie de substante ce se regasesc in mod natural in organism, reunite sub forma unui complex dermo-restructurant ce conţine aminoacizi, antioxidanti, minerale si vitamine. Sa nu uitam si de lidocaina, care ofera un confort sporit pacientului in timpul injectarii, datorita efectului anestezic”, a explicat Andreea Iftimie, medic si manager medical Fazzada.

In doar cateva minute, pacientii isi pot redobandi aspectul odihnit din zona ochilor, efectele fiind vizibile imediat si pot dura pana la un an, mult mai mult decat alte tratamente anticearcan. Pielea este mai luminoasa, iar umbrele de pe pleoapa inferioara sunt estompate. Nu este de mirare ca vedetele din Romania s-au indragostit de acest tratament!

Despre Clinica Fazzada

Despre experienta mea la Clinica Fazzada puteti citi aici : http://ioanaginghina.ro/tratamentele-cu-laser-izvor-de-tinerete/

A trecut un an de la vizita mea insa sunt sigura ca saptamana viitoare imi voi face o programare pentru o evaloare a frumusetii 

Tratamentele sunt disponibile in cadrul clinicii FAZZADA, clinica laser de reintinerire care inglobeaza tot ce este mai modern si performant la ora actuala in categoria spa-ului medical, diferentiandu-se prin sedintele Pret-a-traiter pentru pacienti si pozitionarea ca centru de excelenta in proceduri laser. De asemenea, aici se fac inclusiv traininguri pentru medici, dar si Doctor + Pacient Duo: COME.TREAT.GO, ceea ce inseamna ca medicii au posibilitatea de a veni cu pacientii lor si a-i trata in cadrul clinicii FAZZADA.

http://fazzada.ro/; Facebook Fazzada

Write A Comment