Raspunsul este, NU, insa, stim clar ca putem fi mai stralucitoare, mai carismatice, o versiune mai buna a propriei persoane.

In povestile pentru copii, gasim tot timpul, o fata saraca, cu un suflet bun, urata aparent, insa frumoasa, daca ai timp sa o descoperi.

Asa sunt personajele celebre ca Cenusareasa sau Alba ca Zapada, care isi gasesc corespondent si in filmele clasice ca “My Fair Lady” sau “Pretty Woman”.

Pentru ca da, noi femeile stim ca putem fi fatale, doar ca asteptam acea Zana Buna sa ne transforme.

Dar daca va spun ca nu este nevoie de o zana, ba mai mult, tu poti fi zana ta cea buna, care sa-si faca timp si pentru tine. 

Eu promit sa te ajut cu sfaturi si exemple pe care eu le-am incercat si care chiar functioneaza pentru mine, dar tu trebuie sa descoperi ce ai nevoie si ce functioneaza pentru tine.

In primul rand vreau sa-ti spun ca este important sa ai o viata sanatoasa; sa mananci sanatos, sa faci miscare si sa gandesti pozitiv.

Apoi sa te ingrijesti constant, cu masti, gomaj si peeling-uri recomandate tenului tau, caci macar o data pe saptamna spa-ul trebuie facut la tine acasa.

Insa cand ridurile fine incep sa apara si nu mai dispar dupa o masca hidratanta, este necesar sa mergi la salon.

Vestea buna e ca sunt atatea metode non invazive de indepartarea ridurilor, incat nu trebuie sa te panichezi atunci cand apare primul rid.

Azi vorbim despre ce am incercat eu, de mai bine de un an si a functionat foarte bine.

Pentru ca de fiecare data observ rezultate foarte bune, am reinceput o “cura” de radiofrecventa.

Acum un an, poate chiar mai mult, am auzit de tehnologia cu radiofrecventa bipolara fractionata ce focalizeaza in mod eficient energia termica in stratul superior al dermei , unde acesta poate produce o crestere semnificativa atat a productiei de colagen, cat si a celei de elastina, cu o distrugere minima a epidermei.

Aceasta tehnologie combina radiofrecventa fractionata si lumina infrarosie pentru o rejuvenare faciala ampla cu rezultate certificate medical.

Da , stiu suna destul de complicat, insa nu este, pentru ca aparatul Adeline Star se ocupa de toata treaba.

Tu stai la tratament si te relaxezi, in timp ce scapi de riduri, pentru ca beneficiile acestuia sunt:
Imbunatatirea vizibila a texturii pielii
Eliminarea ridurilor fine si diminuarea ridurilor profunde si medii
Tratarea cicatricilor (postchirurgicale, postacnee etc)
Tratarea petelor de pigmentare
Ameliorarea porilor dilatati

Eu obisnuiesc sa fac o “cura “ de 4 sedinte , o data pe saptamna, pe fata, gat si decolteu, insa pot fi tratate si alte zone, daca este nevoie (cicatrici etc).

Durata tratamentului depinde de numarul si densitatea impulsurilor administrate in piele  timpul fiind cuprins intre 20- 60 minute.

Apoi se pot face sedinte de intretinere, o data la 1-2 luni.

O alta “cura” mai fac in toamna, dupa ce am “chinuit” pielea la soare ?

Hai sa nu mai vorbim atat de mult si luni, cand sunt programata, la prima sedinta din acest an, sa veniti cu mine!

Hai sa ne vedem luni la ora 9:00 pe pagina mea de facebook , Ioana Ginghina official si sa va arat live, cum se deruleaza o sedinta de tratament de lifting cu radiofrecventa chiar de la Chic Salon Izvor.

Puteti sa-mi scrieti aici, pana luni intrebari la care voi incerca sa va raspund, chiar atunci, in timpul tratamentului.
Bineinteles ca va astept si cu intrebari, atunci, pe loc.

Deci ne vedem luni la ora 9:00-9:20 live AICI: https://www.facebook.com/ioanaginghinaofficial/

Later edit:
poti vedea LIVE-ul aici : https://www.facebook.com/ioanaginghinaofficial/videos/1650420971713881/

Write A Comment