Dupa cum ati aflat deja, in aceasta toamna voi reveni pe micile ecrane, intr-o noua telenovela. De data aceasta insa am un rol negativ, primul din cariera mea.

M-am bucurat foarte mult atunci cand l-am primit si am profitat din plin de aceasta noua sansa.

Fiecare rol intr-un serial este ca o calatorie intr-un loc nou. Ai cateva date despre personaj. Ii creezi un trecut, dar viitorul il aflii pe parcursul filmarilor.

Stefana Conache, caci asa se numeste personajul meu, nu este doar negativa, ea are niste circumstante solide care i-au format aceasta personalitate puternica si controversata.

M-am gandit mult la acest personaj si ca sa-l pot juca a trebuit sa-i gasesc motivatia reala pentru fiecare gest si actinune, chiar daca acestea nu au fost intocmai „normale”. Insa am ajuns sa o inteleg si sa o accept, ba chiar sa-i dau dreptate in anumite cazuri, asa ca nu o pot vorbi de rau. Veti vedea ca acest personaj nu este rau asa gratuit ci ajunge sa actioneze astfel pentru ca iubeste si isi doreste cu orice pret casatoria cu barbatul iubit.

Nu va dezvalui mai mult pentru ca vreau sa urmariti povestea pe care abia astept si eu sa o vad.

Va marturisesc ca nu am vazut niciun episod, doar cateva secvente maxim 5 la numar, deci sunt la fel de curioasa ca si voi.

Sper ca veti fi alaturi de mine si noul meu rol din septembrie pe AcasaTv.

Va pup!

Write A Comment