Când a aparut Elena în viața mea, totul s-a schimbat.
11 ani am trăit cu gândul că îmi doream un frate sau o sora și în ciuda eforturilor pe care le făceam: mă rugam de Moș Crăciun, Moș Nicolae, Iepurașul și tot ceea ce credeam că poate face miracole în viața mea,insa părea că nu ajunge unde trebuie rugămintea mea.

Nu de puține ori am pus kilograme de zahăr la fereastră, ca să vină barza, într-o perioadă când zahărul se vindea cu porția, pe cartelă, dar se pare că barza greșea adresa și se ducea, mai tot timpul în vecini.

Dar dupa 11 ani de rugăminți, se pare că cineva m-a auzit și așa a aparut Elena, surioara mea.
?

Nu mică mi-a fost bucuria și de atunci am simțit că nu voi mai fi niciodată singură, că o voi avea pe această ființă, alături de mine, indiferent de situație.

Mărturisesc că astfel de sentiment, am mai avut, doar când am născut-o pe Ruxandra…

Acum, Elena, are 29 de ani, este o femeie puternică, cu o carieră destul de “sănătoasă” , soție și mamă tânără, de numai 2 ani.

Pe 10 mai, Ioana, nepoțica mea a împlinit frumoasa vârstă de 2 ani, prilej de sărbătoare, în familia Ginghină si Troancă, așa că, cum este la moda, parintii, i-au organizat o petrecere, la un loc de joacã, în Sibiu.

Bineînteles că am fost și noi invitați, dar cum suntem în Bucuresti, cu muuultă treabă, am dat de înteles că nu prea avem cum să ajungem.

Însă treaba nu a stat chiar așa, căci împreună cu Ruxandra, am plãnuit să facem o super surpriză. 

Ne-am interesat ce și-ar dori micuța Ioana; se pare că își dorea o tricicletă și în ziua petrecerii, ne-am pus în mașină si am plecat direct spre Sibiu.

Ne-am oprit în drum să luăm și 3 buchete de flori pentru mamă și cele douã bunici și la ora 17:30, când începea petrecerea, ne-am prezentat acolo.

Surpriza a fost emoționantă, pentru toată lumea.
Mama, care nu se aștepta să venim a rămas șocată, bâlbâind un “De ce nu ați spus că veniți?”, problema ei fiind cu siguranță, cã nu are tone de mâncare pregătită pentru noi. ?
Iar Elena, mica mea soră, s-a pus pe plâns ???

Eram sigurã, sincer, că așa o să reactioneze, pentru cã așa făcea, când era mică și veneam în vacanțe de la București la Sibiu.
Plângea și când veneam și când plecam ?

Ioana, păi, era prea emoționată de petrecere ca să realizeze surpriza, însă este foarte încântată de cadou.

Tricicleta este pentru ea, un mare pas, adicã, se va renunța la cărucior, in favoarea acesteia, deci e semn că este fetiță mare ❤️

Nu știu dacă are legătură cu vârsta, însă vă spun sincer că familia este, pentru mine, cel mai important lucru din viață.

Familia este locul în care nu mă judecă nimeni, sunt primitã cu brațele deschise, chiar dacă vin neanunțată și aici, simt că însemn ceva, că sunt cineva, care chiar conteazã.

Mi-am dorit să împărtășesc asta cu voi, căci poveștile frumoase transmit energie pozitivă și poate, vă inspiră, mica mea surprizã de familie.

Write A Comment