Călătoria brandului a început în 1959 și de atunci Barbie continuă să fie o sursă de inspirație pentru fetițele din întreaga lume

O dată cu această aniversare echipa MiniArtShow by Ioana Ginghină a fost invitată să petreacă și să-i distreze pe invitați și astfel nu putea lipsi nici Ruxandra, fetiță mea de la party.

Deși are aproape 11 ani, Ruxi m-a surprins cu întrebarea “Mama, poți să-mi cumperi și mie o Barbie?”

Poate că mie mi se pare mare acum Ruxi, însă în sufletul fiecărei fetițe mai este loc de încă o păpușă Barbie, indiferent de vârstă.

Am decis, atunci, împreună să aducem o nouă membră în familia păpușilor Barbie, pe care le avem acasă și de data aceasta am ales că ea să fie apicultor…

Ce să va spun, că m-am bucurat și eu de parcă aveam 8 ani, când am deschis cutia, care avea și accesorii și astfel ne-am jucat de-a apicultorii o zi întreagă.

Îmi plac jucăriile care au o poveste și păpușa Barbie este una dintre ele.

Știați că : în luna martie păpușa Barbie aniversează 60 de ani de când a ajuns pentru prima dată în mâinile unei fetițe.

Încă din 1959 Barbie a inspirat fetițele de pretutindeni să fie orice și doresc.

De la prințesă la președinte, de la astronaut la zoolog, nu există nicio barieră pe care Barbie să n-o fi dărâmat, privind carierele potrivite pentru femei.
Astăzi, cu peste 200 cariere și multe altele ce vor urmă, ea continuă să inspire potențialul nelimitat al fetițelor. Face asta deschizând perspectiva societățîi asupra carierelor mai puțîn reprezentate de femei și punând în lumină personalități exemplare și eroine.

Din ianuarie 2016 brandul Barbie mai face un pas în această direcție: apare pe coperta Times, sub titlul Now Can We Stop Talking About My Body? (Acum putem să nu mai comentăm la adresa corpului meu?), prezentând 3 noi tipologii Barbie: înaltă, cu forme voluptoase și minionă.

Astfel că Barbie nu mai reprezintă doar blonda frumoasă și înalta pe care o știam noi ci este o femeie normală.

Din 2015 și până în prezent Barbie Fashionistas a întruchipat peste 100 de modele cu tonuri de piele, etnii, culori de păr sau ochi, chiar și forme ale chipului diferite, făcând că Barbie să fie cea mai diversă păpușă de pe piață.

Joaca cu păpușile noastre Barbie a fost foarte distractivă. Ador să mă joc cu păpușile, pentru că fetița Ioana nu a avut atâtea jucării. 🙂

Cred foarte mult că păpușile ar trebui să aibă o poveste, dar să nu facă nimic, căci astfel copilul care se joacă își pune imaginația la treaba creând povești și aventuri de neimaginat.

Mulțumim Barbie că încă ne spui povești frumoase.

Write A Comment