Tendințele în modă din anii ‘90 revin în forță și nu pot decât să mă bucur, căci mă pot îmbrăca exact la 16-20 de ani. ?

Poate din cauza nostalgiei sunt și disperată să îmi cumpăr atâtea haine.

Aveam și înainte “boala “ asta, dar parcă acum vine la pachet cu un vibe pe care nu l-am mai întâlnit de mult.

Câți dintre voi, cei de vârstă mea, nu v-ați uitat la serialul “Friends” , care apropo, îl gășiți disponibil pe Netflix?

Ei bine acum avem încă un motiv în plus să îl urmărim, căci ce se poartă acolo, trebuie să purtăm și noi acum.

Fiind o adolescență, în anii ‘90, îmi aduc aminte cum răsfoiam revista Elle, care încă nici nu apăruse în România și Burda, reviste pe care mi le aducea prietena mea Astrid din Germania.

Cu aceste reviste, mă duceam la o croitoreasă din Sibiu să-mi fac anumite rochii sau ținute, care încă la noi, nu se găseau, ca acum , din abundență.

Câte dintre noi nu și-au dorit toate ținutele Aliciei Silverstone purtate în filmul “Clueless”?

Jachetele Bomber

Revelația toamnei în 2016, încă se mai poartă, cu fustă sau blugi cu talie înalta.

Se găsesc în mai multe culori și de câte ori port o astfel de jachetă, mă simt ca în clasa a 12 a, dar fără stresul bac-ului ?

Crop top

Nu trebuie să va fie frică să va arătați “burtica”. Acest top cu o pereche de pantaloni cu talie înalta, vă va supția cu cel puțin 5 cm ?

Denim de toate culorile

Cui nu îi plac blugii? Însă acum că se poartă toate culorile și toate modelele, n-ai cum să nu-i adori.

De la skinny până la boyfriend pants, închiși sau deschiși la culoare, rupți sau intacti, toți sunt la modă.

Unde mai pui că le spunem adio blugilor cu talie joasă, care pe mine, nu mă avantajau de niciun fel și le spunem, bine ați venit, blugilor cu talie înalta si super înalta gen “mom jeans”

Salopetele

Le ador și acum sunt peste tot!

Sneakers chunky

Sau adidași, în limbaj de anii ‘90, însă cu puțin toc, ca să nu dăm cu “popo-ul “ de pământ, noi astea sub un metru si 70 cm.

Niciodată nu am putut purta incalatari fără puțin toc.

Poate doar în perioada când eram gravidă. Așa că aceste încălțări sport, dar cu talpa groasă, pe care le putem asorta și la fustă, rochie sau pantaloni, mă fac foarte fericită.

Culorile neon

Și mai ales roz… da , îl ador, deși Ruxandra mea a trecut de această perioadă. Am rămas singura din familie care adoră rozul.

Dar nu numai, îmi plac culorile neon, mai ales vara, chiar și pe unghii ?

Fustă de blugi

Chiar îmi trezește amintiri. În fiecare an îmi cumpam câte o bucată când începea școala, iar acum se găsesc în toate magazinele, toate modelele.

Merg nostalgică prin Mall și mă gândesc să îmi cumpăr câteva modele, dar parcă vârstă mă reține. Am 41 de ani… și ce dacă … vreau să le port…chiar îmi era dor de fusta de blugi, pe care o purtăm în facultate.

Modă anilor ‘90 is back, Baby și îmi place. Parcă mă simt mai tânăra, parcă am mai multă energie și chiar arăt mult mai bine, așa că hai la shopping ?

Write A Comment