Stiti deja ca eu nu mai cred in niciun tratament anticelulita, decat mezoterapia clasica, cu ac.image

De cand am facut acest tratament nu am celulita, desi nu sunt nici o tinerica si nici o slabuta, insa am grija sa repet 1 data pe an acest tratament, intre 4-6 sedinte si gata.

De ce? Pai ca nu dureaza mult, nu doare, nu ma mai chinui cu creme costisitoare si ciudate care sa-mi afecteaze circulatia periferica si scap si de stres.

Despre povestea mea cu mezoterapia gasiti mai multe detalii aici :

http://ioanaginghina.ro/mezoterapia-invinge-celulita/

http://ioanaginghina.ro/mezoterapia-conventionala-1-tratament-anticelulitic/

Acum insa trebuie sa profitati daca vreti sa scapati de celulita, caci luna lui Mos Craciun vine cu oferte la Metamorphosis style.

Astfel ca este pacat sa nu profitati de aceste saptamani ale frumusetii si de super ofertele pe care le gasiti aici pe facebook : https://www.facebook.com/Metamorphosis-Style-salon-de-infrumusetare-139533786065422/?ref=ts&fref=ts

Eu am primit cadou de Sfantul Andrei acest abonament de 4 sedinte si joi la ora 11:00 sunt acolo, caci vreau de Sarbatori sa fiu perfecta ­čśë

Daca inca nu ati auzit de mezoterapie, ei bine face minuni. Eu sunt deja dependenta de aceste tratamente pe care le folosesc nu doar impotriva celulitei ci si impotriva ridurilor.

Fac cel putin o data pe luna un tratament de mezoterapie fara ac pentru fata.

ATENTIE : Liposuctia nu trateaza celulita; de fapt, liposuctia deseori duce la un aspect mult mai pronuntat al celulitei.

Mezoterapia trateaza celulita in mod direct, favorizand intinerirea pielii, netezirea acesteia si reducerea grasimii din zonele tinta. Depozitele de grasime sunt eliminate din organism si nu reapar in alte zone ale corpului, cum se intampla dupa liposuctie.

Mezoterapia nu necesita spitalizare, anestezie generala sau repaus prelugit la pat.

Deci daca vreti sa scapati intr-un mod natural de celulita sau de depozitele de grasime in plus, apelati la mezoterapia cu ac.

Am vazut rezultate spectaculoase, iar daca mai combinati si cu sport si alimentatie sanatoasa, pielea de pe zonele tratate va arata ca la 20 de ani.

SALON METAMORPHOSIS STYLE

Adresa: Bulevardul Burebista, Numarul 4, Bloc D13, Scara 4, Etaj 1, Apartament 109, Interfon 109,

Telefon: 021.3154114 ; 0724.485720 ; 0728.192942

E-mail: andrea_ross99@yahoo.com

http://www.metamorphosisstyle.com/index.php

Write A Comment