Inca de cand eram in facultate am avut ocazia sa filmez cu imagediferiti regizori, in mare parte straini, pe vremea aceea, pentru ca aveam doar mici roluri in filme straine sau faceam spoturi pentru diferite produse.

Atunci am intalnit in regizor are mi-a spus ca ma felicita ca pana la varsta de 25 de ani inca nu mi-am vopsit parul, pentru ca si de aici il citez pe el ” Dumnezeu ne face intr-o combinatie perfecta, piele, culoare de ochi, sprancene, astfel ca orice schimbare nu poate sa te avantajeze mai bine ca naturalul ”

Mi s-a parut foarte adevarat si atunci am hotarat sa nu ma vopsesc niciodata.

Ei bine, insa tot Dumnezeu, de la o varsta ne mai da si niste fire albe, care sincer nu sunt binevenite.

Nu ma pot plange ca am multe fire albe, insa cum le vedeam le smulgeam si pe langa ele inca 20 normale, asa ca am decis sa fac ceva ca sa nu raman cheala :))

Am auzit de Sublime – Maison de Beaute acum 2 luni cand am fost invitata de ei sa-mi fac o coafura pentru lansarea filmului „Acasa la tata”.

Am raspuns cu „da” invitatiei si astfel am descoperit un salon cochet, in zona Dorobanti, unde nu ai cum sa nu te simti bine.

Am fost primita cu caldura si cu mult zambet, asa ca am decis ca tot la ei sa-mi fac si schimbarea de look.

M-am programat si gata, dis de dimineata eram prima la salon, hotarata sa schimb ceva la par.

Am stat putin de vorba cu hairstylistul Bassam, care mi-a sugerat pentru inceput suvitele.

Era exact la ce m-am gandit eu, caci nu vreau sa merg la vopsit des si astfel nu o sa mai vad nici firele albe.

Am vorbit putin si despre tunsoare, caci vroiam sa-mi tund parul , care era mult prea lung pentru mine ­čÖé

Am avut emotii nu zic nu, caci am vazut doamne si domnisoare cu suvite mai mult sau mai putin reusite, insa cand am vazut rezultatul am fost foarte multumita.

Putini stylisti stiu sa tunda parul cret si de aceea eu de ani de zile nu mi-am mai tuns decat varfurile, in rest nu am mai ” umblat” la lungime.

Parul arata in continuare natural, la salon pentru vopsit mai merg peste 3-4 luni, deci nu voi deveni sclava parului, asa ca eu cred ca am facut o super investitie :))

Ce spun cei din jur? Ca arat superb, normal , doar sotul si mama sunt putin dezamagiti ca nu mai am parul meu natural, insa daca ar fi dupa ei, probabil ca nu ar trebui sa ma vopsesc niciodata :))

Deci doamnelor, care sunteti in aceeasi situatie ca si mine si va „bat” firele albe „la usa” , mergeti la Sublime – Maison de Beaute si faceti schimbarea ­čśë

Va pup si sa aveti o saptamana usoara!

Sublime – Maison de Beaute

Rezervari:

Tel: 0763213073

Adresa: intr. Tudor Stefan nr.17, parter, Bucuresti

Write A Comment