Săptămâna trecută am fost invitată de brandul ALBEENA, să pătrund în lumea fascinantă a albinelor și să aflu mai multe despre viața acestora.

Pentru că întotdeauna am fost fascinată de produsele apicole pe care le folosesc constant în alimentația mea, am zis să merg în această excursie.

Astfel am descoperit modalitatea de lucru a unui apicultor cu experiență, care ne-a și dezvăluit tainele apiculturii și ne-a arătat cum conviețuiesc aceste minunate insecte.

Am plecat dis de dimineață la stupina ALBEENA din comuna Paulesti, județul Prahova, îmbrăcată cu pantaloni lungi, bluza cu mânecă lungă, încălțăminte confortabilă și fără să mă dau cu parfum.

Acestea au fost recomandările și le-am respectat.

Acolo am fost întâmpinați de o echipa profesionistă, era chiar și un medic, în caz că cineva ar fi putut avea probleme cu veninul albinelor.

Am filmat, pentru voi, siiii… am aflat câte și mai câte despre produsele apicole, care știu sigur că nu vor mai lipsi din farmacia mea.

Gama de produse apicole ALBEENA vine în sprijinul tuturor celor care conștientizează importanța adoptării unui stil de viață sănătos. Produsele ALBEENA sunt 100% naturale și, incluse echilibrat în dietă zilnică, ajută la ameliorarea diverselor probleme de sănătate și facilitează bună funcționare a organismului. Apiterapia, metodă cu tradiție milenară, ajută la prevenirea sau vindecarea unor afecțiuni diverse, deoarece mierea, polenul, lăptișorul de matcă, păstura au în compoziția lor o serie de proprietăți curative.

Se pare că acestea , polenul mai ales, ne ajută și în curele de slăbire.

Hai să vedeți cum a fost!

Write A Comment