Intotdeauna atunci cand vine Primavara am mai multa energie, sunt mai dinamica, mai luminoasa si creativa. De aceea in acest anotimp incep proiecte noi.

 

 

Cu siguranta ca ma inspira natura, care prinde viata si cum am norocul sa am o mica livada in curte, sunt atat de fascinata cum pomii explodeaza in flori de toate culoriile si pare ca Natura si ea femieie cocheta, se pregateste de bal.

Sigur ati observat ca isi schimba tinuta de la zi la zi si este minunat cum se schimba culorile.

Asa ca din gradina din fata geamului ma inspir in primul rand cu energie pozitiva, apoi ma imbrac cat mai confortabil si acel chic pe care il caut de fiecare data mi-l dau bijuteriile Pandora.

Am o viata activa, sunt mama,sotie , actrita, antreprenor insa inainte de toate sunt femeie si ador sa fiu feminina in fiecare zi indiferent de programul incarcat pe care il am.

Colectia mea de charm-uri Pandora este deja generoasa si acum am primit o noua provocare, colectia noua de primavara/vara 2017, care a venit parca sa completeze ceea ce-mi lipsea din cutia de bijuterii.

Actrita fiind viata mea este tot timpul o aventura, caci incep proiecte noi, joc roluri care sunt parca din lumi paralele si de aceea imi place ca si ceea ce port sa ma reprezinte si sa completeze ceea ce sunt.

Acum lucrez la o noua provocare, un nou proiect in care sunt si antreprenor si actrita, imi doresc sa merg cu compania mea de teatru pentru famile , MiniArtShow by Ioana Ginghina, prin tara.

Deja am fost in Calarasi si Timisoara, urmeaza, Constanta, Brasov si iar Timisoara, insa nu vreau sa ma opresc aici, vreau ca toata lumea sa cunoasca, sa intre in contact cu ceea ce am creat.

Tot ceea ce trebuie sa faci in viata, este sa urmaresti sa-ti implinesti visele.

Asa ca fii creativa!

#DOCreate #DOPANDORA #RANEVENTS

2 Comments

Write A Comment