Ori eu sunt defectă și trăiesc într-o bulă, ori lumea nu știe să se mai distreze.
Da, ok, trăim vremuri grele, dar chiar așa suferință mare e pentru unii dintre voi, că nu nu mai putem merge în club, chiar așa tare simțim lipsa distracției în aglomerație?

Mă, eu nu o simt și pace. Vreau să dispară Covid-ul, să nu mă înțelegeți greșit, dar nu din cauză că nu pot să mai ies în cluburi sau la restaurant ci din cauză de libertate, de vacanțe și de siguranță în general.

Da, este adevărat că nu ieșeam nici înainte de pandemie în club, decât o dată la 4-6 luni când mai prindeam un Party Nostalgia, că de, vârsta maică, vârsta.
Pe ăia tinerii de le colcăie hormonii în ei, îi mai înțeleg, dar pe ăștia ca noi, chiar nu-i înțeleg.

De ce? Păi ca eu nu pot spune că mor de plictiseală, o dată ca am muuultă treabă, dar am și viață socială , ce e drept, doar cu prietenii și familia,deci suntem un cerc destul de restrâns.

Am transformat ieșirile noastre cu fetele în întâlniri acasa, cu fata, adică cu o prietenă sau doua, maxim patru, ca de, e pandemie.

Da, chiar așa, încă mai ținem girls night.
Și poate vrei să zici că te plictisești și de asta într-un final, da nu e chiar așa dacă ai puțină imaginație și chef de distracție, unde mai pui ca ideile de mai jos pot fi făcute și virtual, așa că uite câteva dintre îdeile mele.

1. Sangria Night

Cine nu iubește sangria? Păi ori că vă întâlniți acasă ori că vă contectați online, hai să fie totul despre SANGRIA.
Luați câteva sticle de vin, neapărat un vin roșu, unul alb și unul roze.
Să vă asigurați că ați fost la piață pentru aprovizionarea de fructe cum ar fi mere, portocale, piersici, pere și căpșuni, paie și alte accesorii pentru cocktail și gata!
Când fetele vor veni, dă-le fiecăruia câte un pahar și toată lumea își poate face propria sangria DIY!
Dacă party-ul este online, aveți grijă ca toate să aveți ingredientele cumpărate.

2. Movie Night

Altă variantă ar fi Movie Night, acum că există Netflix sau HBOGo
Faceți un playlist drăguț de câteva filme pentru fete, cum ar fi Magic Mike, Casablanca, A Cinderella Story, A Star Is Born (toate cele patru variante), Titanic, The Time Traveler’s Wife, When Harry Met Sally, Eat Pray Love, Mystic Pizza etc…
Hei, dar să nu uităm de accesorii: boluri uriașe de floricele, pahare gigant pentru suc și cutii de bomboane de înghețată imense. Cred că aș mai adăuga și niște ciocolată 🙈

3. Pajama Party

Pe asta am încercat-o de curând. A fost ziua Ruxandrei și am zis să facem ceva restrâns, deci hai o petrecere în pijama.
Nu știu cum erau la tine, dar Party-urile mele in pijama erau explozii de discuții amestecate cu biscuiți, cipsuri și înghețată.
Ei bine, ce au făcut preadolescentele mele? Au mâncat nesănătos, au băut cola ca să reziste toată noaptea la filme, au făcut karaoke, au văzut răsăritul, iar la 6:30 dimineața se băteau cu furtulul cu apă, din curte.
Și da, s-au jucat și adevăr sau provocare.
Zic eu că nu va uita ziua aceasta niciodată, Ruxi a mea, deși e pandemie.

4. Spa Night

E o perioadă stresantă, nu e așa, deci hai să facem și petreceri relaxante.
Aici accesoriile sunt mai scumpe, daaar merită.
Puteți apela la doi “animatori” pentru acest gen de party, o manichiuristă și o persoană care să vă facă masaj.
Cât timp o fată e la masaj și-una la manichiură, restul își pot face măști, coafuri, make-up, că doar ne distram, nu e așa?
De multe ori m-am jucat cu Ruxi ce e drept, de-a salonul și urmăream tutoriale pe YouTube și apoi ne făceam una pe alta.
De ce nu am încerca asta intr-o seara restrânsă cu fetele.

5. Cooking Class

Fiecare persoană ar trebui să aleagă o un fel de mâncare, o parte a meniului (băuturi, aperitive, salate, un fel de mâncare , desert, etc.) și să vină pregătită să-i învețe și pe restul persoanelor de la party, cum să le facă. Toate sau toți, dacă faceți și cu băieții, veți învăța ceva și veți avea astfel o seara minunată și un meniu variat.

Cam astea au fost o parte dintre ideile mele, care sper să vă inspire să nu vă lăsați plictisiți în aceasta vară cu pandemie la pachet.
Dacă mai vrei și alte idei, îți dau, ba chiar ți le și organizez, așa că suna la noi la MiniArtShow și te scăpăm de plictiseală.
www.miniartshow.ro

Write A Comment