Până acum 100 de ani, femeile erau încadrate în doua tipare: femei ușoare sau femei frigide. 🙊

De aici și glumele vis a vis de neveste, că sunt rele, puse pe scandal, nu mai vor sex și vor să-și țina “la închisoare” bărbatul.

În ziua de azi, sunt o grămadă de femei dinamice conștiente de frumusețea lor, încrezătoare și magnetice.💕

Acest comportament este aspru judecat de societate de femei și de bărbați.

Arta de a trăi o viață plină de savoare stă în alegerea ta, ca femeie, ca om , de a vrea în fiecare moment oportunități care ne conduc către o stare de pace, care ne conferă o imensă strălucire și o forță interioară.

Este vorba despre abilitatea de a alege iubirea, bucuria, și libertatea în ciuda condițiilor actuale.

Arta de a trăi o viață plină de savoare, include un set de practici, de filozofii, de un antrenament, care ne ajută să menținem o atitudine pozitivă și o putere de a alege doar ce este hrănitor pentru mintea, trupul și sufletul nostru.

Acesta este motivul pentru care am început întalnirile cu Dana Sota, o femeie extraordinară, de la care avem foarte multe de învățat.

În acest video povestim și despre suplimentele Libifeme, care îmbunătățesc fluxul sanguin și sensibilitatea în zona genitală și care se prezintă în doua variante.

Libifeme pentru femeile de vârstă fertila este un produs inovator, bazat pe extracte standardizate din plante și vitamine, ce nu interferează cu mecanismul hormonal și nu provoacă modificări în greutate sau dispoziție.

LIBIFEME® Meno 50+ conține extracte din plante 100% naturale, ce cresc fluxul sanguin și sensibilitatea din zona genitala și care sunt bogate în surse naturale de fitoestrogeni, care îmbunătățesc flexibilitatea și hidratarea membranelor mucoaselor și a tenului, reducând și simptomele menopauzei.

Mai multe detalii despre acestea găsiți aici

Write A Comment