M-am oprit, m-am oprit din scris din cauza lor, a știrilor care apăreau despre mine. 

Ideea e că nu am făcut bine. 

Acum, în această perioadă am studiat și am lucrat cu mine mai mult ca niciodată. 

Am trăit în prezent clipă de clipă și am realizat că toată munca cu mine depusă până acum dă roade.

Daaa, toate cărțile, toate documentarele, toate seminarele de dezvoltare și descoperire personală se văd acum. 

S-au văzut și ședințele de la psiholog și acum, mai mult că niciodată o să vă scriu despre cât de important este să vă dați timp să vă descoperiți, să lucrați cu voi.

Înca din 2015 am simțit că e mai mult în viața asta decât putem să vedem așa cu ochiul liber, că trebuie să aibă un sens fiecare existență pe acest pământ.

Nu pot să spun ce m-a determinat, dar am început să caut. 

Atunci l-am descoperit pe David R. Hawkins și datorită lui am înțeles că avem nivele diferite de conștiintă și că asta ne face să ne potrivim sau nu, un fel de cine se aseamănă se adună, explicat mult mai bine în cartea lui “Putere vs Forța”.

Țin minte că am citit în vara acelui an cartea “Letting go” sau “Calea renunțării”…M-a dat peste cap, am înțeles că e atât de simplu de fapt să fii fericit, însă noi o facem să fie complicat.

Mă rog începusem să prind puțină teorie, însă practica era mai grea și voiam să practic această tehnică a “renunțării” ca să pot să fiu liberă de anxietați, gânduri, griji, planuri…etc

Dar cum învat o tehnică care să mă învețe să mă eliberez? 

Am căutat și am întrebat și răspunsurile au venit atât de repede, căci de atunci nu mai cred în coincidențe. 

Pentru că am văzut clar că odată ce mi-am pus în gând ceva, începeam să primesc răspunsuri din te miri ce locuri. 


Chiar așa a fost. Țin minte că mergeam la manichiură și m-am întâlnit cu o persoană cu care mă știu, dar nu atât de bine încât să ne vedem foarte des și când m-a văzut, ne-am salutat, am schimbat două vorbe, dar chiar două, dintre care una a fost “Ai auzit de Thetahealing ?”

Am ajuns acasă și am dat iar un search pe google să văd ce înseamnă exact. 

Era o metodă, nu știu dacă aceea pe care o căutăm, dar era o metodă care putea să mă ajute măcar să încerc si să mă apuc să încep de undeva.

Așa am descoperit-o pe Andreea Filip și ale ei seminarii pe care am fost curioasă să le ascult și am cumpărat vreo două, repede, că să-mi fac o idee.

Mi-a plăcut.

Bun, păi atunci hai să merg să învăț thetahealing de la ea.

Zis și făcut, primul lucru pe care l-am cumpărat în acea toamna a fost cursul de baza.

Mi-a plăcut, așa că în noiembrie am ajuns la cursul de avansați. Nu l-am făcut ca să-l practic decât pe mine și pe ai mei, bineînțeles dacă erau deschiși să creadă, căci dacă nu crezi  nimic, atunci nimic se întâmplă.

Deci, eu care eram, sunt destul de greu de convins că poți să vezi îngeri ( n-am văzut) sau că poți călători în timp și spațiu cu mintea, rezolvând astfel probleme care stau la baza fricilor noastre( am călătorit), am văzut că se poate, am văzut că nu a chiar așa de complicat, doar că trebie să fii perseverent.

În cazul meu, timp de 37 de ani am funcționat și am gândit într-un fel, așa încât nu aveam cum să mă schimb peste noapte sau într-un curs de 3 zile. Dar mi s-au dat niște unelte.

De atunci le folosesc, de atunci  caut inca răspunsuri, de atunci mă documentez, pentru că vreau să ajung la cea mai bună și frumoasă versiune a mea. 

Pentru că am prins curaj să vorbesc despre asta pentru că poate cineva, chiar tu, care citești acest text, cauți o schimbare și nu ști cum să începi.

Poate că la tine va funcționa altceva, poate Reiki sau Chakra healing, poate doar rugăciunea și meditația, nu se știe și eu încă mai caut, dar dacă ești dispus/a să începi să lucrezi cu tine, înseamnă că ești pe drumul cel bun.

Promit că voi scrie despre drumul meu, drumul transformării mele aici, atât cât se poate, atât cât să te ajute să încerci să te descoperi.

Write A Comment