Miercurea trecută, am ieşit cu 2 prietene, Corina si Florina, la o cină interactivă şi extrem de interesantă.

Se anunţa doar un simplu cooking masterclass însă s-a transformat într-o super relaxare culinară cu informaţii multe şi interesante şi  un bucatar fermecător cu super experienţă, dar şi un adevarat povestitor din toată lumea.

Este vorba despre Marco Magri, care a cam gătit peste tot în lume şi este de un farmec , care pe mine m-a cucerit.

Deci Il Tavolo dello Chef – Cooking Masterclasses:

În fiecare seară de miercuri, între 18.00-21.30, bucătarii de la Athenee Palace, Franz Conde şi Marco Magri, vor găti pentru şi împreună cu cei care se înscriu la acest curs.

Ca să înţelegeţi, este curs one-time, adică cei care se inscriu participă o singură data, dar seria va dura pe toată perioada  lunii iunie.

Practic este un concept atât pentru grupuri (gen team buildings sau iesiri cu echipa de la munca), cât si pentru participanţi individuali, care vor să petreacă o seara făcând ceva diferit – să cunoasca o lume nouă, să se distreze gătind, să afle din secretele bucătăriei de 5 stele, apoi să ia cina în ambianţa restaurantului Athene Palace. Este un curs atât pentru pasionaţii de bucătărie, cât şi pentru cei care vor pur şi simplu să se distreze cu ceva inedit, într-o companie placuta.

Noi , ne-am simţit răsfăţate şi ne bucurăm ca am avut parte de o astfel de experienţă.

Nu mai este mult şi gata cu luna iunie, aşa că vă recomand să vă înscrieţi urgent!

Write A Comment