În fiecare an aștept aparițile de la Met Gala, ca pe pâinea caldă și cum anul trecut nu s-a ținut din cauza pandemiei, anul acesta parcă eram mai nerabdătoare ca niciodată.
Justin Bieber, Kim Kardashian,Sharon Stone, Venus Williams, Gigi Hadid,Megan Rapinoe,Diane Kruger, Erykah Badu, Jennifer Lopez, Rihanna, Li Nas X și Hailey Rhode Baldwin s-au numărat printre cei prezenți la New York, la Met Gala 2021.
Ca deobicei JLo a fost o super apariție. Nu știu de unde are atâta imaginație și energie femeia asta.

Cu câteva zile înainte o vazusem la fel de superba la Festivalul de Film de la Veneția, apoi a mai concertat ea ici colo și apoi…bang apare la Met Gala de iar ne lasa cu gura cascată.
Să nu vă aud că are bani, că și altele au bani și nu au nici energia și nici condiția ei fizica… știți ca de curând a implinit 52 de ani, nu?

 

Dar să o lăsam pe JLO la final și să vă povestesc cam ce mi-a placut mie de acolo.
Ordinea chiar nu contează, adică nu este un top, e ce mi-a placut mie și atât.

Kim Kardashian mi-a placut în primul rând ca și idee. Pe bune, cred ca i-au crescut căutările pe google, căci eu când am vazut ținuta asta am facut, am căutat să văd cine era ascunsă acolo.
Da, super apariție ce să zic.
Îmi place când aceste vedete iau în serios aceste apariții și ne surprind cu tot felul de ținute.

Rihanna, nu pot să zic că m-aș îmbrăca așa, dar e în stilul ei și chiar mi-a placut.

 

Billie Eilish m-a surprins plăcut. O știu pe fetița asta de când avea 17 ani. Nu am ratat ani de zile niciun clip de al ei, pentru că Ruxi era mega fan. Ei bine, după ce am vazut-o numai în ipostaze dark/horror, această apariție a la Marilyn Monroe, cu o rochie superba marca Oscar de la Renta mi-a placut.

Serena Williams m-a super surprins. Da, chiar nu o vedeam așa. Nu știu de ce. Poate că pe teren este atât de serioasă, poate că aveam idei preconcepute despre sportivi. Chiar nu știu, dar știu că de acum nu mai judec pe nimeni.

Serena Williams

 

 

De departe cel mai mult mi-a plăcut Li Nas X. Trei super ținute. Foarte tare.
A fost un spectacol să văd cum se transformă de la o ținută la alta.
Ador aceasta gala/show, este exact ceea ce imi doresc să văd la adevăratele vedete.

Acum să ne întoarcem la Jlo zic.
Cum măi să arăți așa la 52 de ani. Nu vorbesc aici doar de picioarele alea perfecte ci de tot. Are o atitudine femeia asta… Acum sincer gândește-te că erai tu acolo în locul ei, cu aceeași ținută și cu același corp. Păi ca să urc cu așa încredere pe scările alea cu ditamai tocurile și cu trenă de 10 metri, îmi trebuiau ore de repetiții, unde mai pui ca sigur țineam eu așa puțin de rochie să fiu sigură că nu calc pe ea.
Da, aparițiile ei sunt lecție de încredere în sine și asumare.

Aș mai scrie, dar îmi e că vă plictisesc, așa că vă las pe voi să-mi ziceți care au fost ținutele voastre preferate.

Foto credit: internetul din afara, ca eu n-am fost acolo. 🙂

Write A Comment