Dacă a început postul nu am cum să nu mă gândesc la viață, la frumos, la bine, la armonie…etc

Acum că stăm acasă, izolați în iubire, am zis să reflectez puțin asupra lucrurilor pe care nu le mai fac așa conștiincios cum le făceam odată…

De mult predau actorie, ce e drept mai mult copiilor, însă și adulților, atunci când există cerere, căci actoria este bună pentru toată lumea indiferent de vârstă.

Credeți-mă că adulții se comportă la fel ca și copiii când vine vorba de “școală ”.

 În fiecare grup există cel puțin : un adult timid, un adult care instigă la gălăgie, un adult care comentează tot ceea ce se predă la curs, dar și mulți adulți care vin deschiși și care vor să se joace.

Căci cursurile de actorie sunt joacă și jocuri atent gândite să-ți dezvolte atenția, concentrarea, stăpânirea emoțiilor și imaginația…etc

După ultimele experiențe din viața mea, am realizat cât de important este curajul, ACȚIUNEA, “DO-ul” cum zice instructorul motivațional Anthony Robbins ( Tony Robbins).

Și după ce l-am ascultat și l-am citit vara trecută, am început și cursurile școlii lui, on-line.

Acum, că am mai mult timp, asta fac…învăț.

De ce? Pentru că vreau ca programele mele de actorie și dezvoltare personală să fie cât mai autentice, mai personalizate și să ajute nu doar să fii mai dezinvolt ci să te învețe cum să trăiești viața autentic, în prezent, în maximă recunoștință și fericire.

Am primit foarte multe mesaje de la voi și nu doar de la femei, dar și de la bărbați care trăiesc o viață lipsită de fericire, iubire, autenticitate și nu în ultimul rând, curaj.

Din motive care cu siguranța le aduc și beneficii, aleg să trăiască așa, plângând  după o viață mai frumoasă.

Acum mai mult că niciodată trebuie să ne gândim exact ce este important pentru noi?

Viața este frumoasă pentru toată lumea, doar că trebuie trăită.

Majoritatea trăim în trecut și/sau în viitor, uitând că tot ceea ce contează este prezentul.

Trecutul a fost și nu mai poate fi schimbat, viitorul s-ar putea să nu mai vină sau să vină cum nu te aștepți și atunci trebuie să trăim, la maxim, prezentul.

Nu voi sta aici să vă povestesc despre ce concluzii am tras eu până acum despre viață , însă vă invit să vă trăiți viața. 

Poate că nu reușiți să faceți ce vă place tot timpul, însă cu puțină atenție și efort, veți reuși ca, măcar 10% din timpul unei zile să faceți ceea ce vă place cu adevărat, să vă acordați timpul acela doar vouă pentru lucrurile care vă fac o imensă plăcere.

E timpul pentru acest lucru, acum când suntem “invitați” să stăm acasă cu ai noștri, să comunicăm, să radem, să ne descoperim. 

Profitați din plin de acest timp de calitate, chiar dacă motivul care stă la baza izolării nu este tocmai bun. 

Însă nu vă lăsați trași în tumultul știrilor negative. 

Trăiți frumos chiar și în condițiile acestea.

Se poate, credeți-mă și acesta este doar primul pas spre fericire.

Mi-ar plăcea să știu că ați încercat, pentru o săptămâna să vă acordați acest timp vouă.

Și dacă mai sunteți atenți și la ce gânduri vă trec prin cap, așa fară nici măcar să știți că au trecut pe acolo, ați făcut un mare pas spre autocunoașterea care ne lipsește atât de tare.

Acum că sunt și eu înscrisă  la școala vieții o să vă aduc cât mai multe informații aici pe blog. Sper să vă ajute și să fim fericiți necondiționat în fiecare clipă.

Hai să trăim în armonie și frumos!

Write A Comment