Nu de putine ori m-am tot vaitat prin casa ca nu mai am timp sa citesc atat cat citeam inainte, ca sunt prea obosita si daca apuc sa mai rasfoiesc o carte, adorm imediat si tot asa… vai si vai…

Intr-o zi Alexandru imi face o surpriza si imi cumpara un audiobook, „Moartea lui Ivan Ilici” de Lev Tolstoi, în excelenta lectură a lui Victor Rebengiuc, de la Humanitas.

Surpriza a fost si mai frumoasa pentru ca mi-a instalat cd-urile, doua la numar in magazia de cd-uri a masinii, asa ca am plecat la drum, spre treburile zilnice ascultand…

Daca imi spuneai de aceasta varianta, acum 5-6 ani, as fi spus ca eu, nu o voi agrea niciodata, insa acum, cand sunt mama, gospodina si incerc sa fac si o cariera, timpul de culturalizare este mult mai mic.

Sunt pusa la punct cu toate cartile pentru copii, cu toate filmele si desenele animate, cu toate spectacolele 0-3 ani, insa pentru mine, pentru „sufletul meu ” nu am mai facut nicio investitie.

Am lasat-o pe Ruxandra la gradinita si am dat drumul cd-ului sa mearga. Vocea frumoasa a marelui actor Voctor Rebenciuc, a inceput sa-mi citeasca aceasta carte, atat de frumos si bine.

Am ascutat-o pe toata in aceeasi zi, pentru ca este o carte rascolitoare despre viata si moarte.

Va recomand sa cititi aceasta carte, iar daca sunteti la fel de ocupati ca si mine atunci cumparati acest audiobook in lectura celui mai mare actor al nostru.

Write A Comment