Nu mai este mult si incepe postul, asa ca m-am gandit sa va scriu o reteta usor de facut, care merge la micul dejun alaturi de cacao cu lapte sau lapte vegetal.
Am ales sa fie o reteta fara gluten, ca sa vedeti ca este posibil, in caz ca aveti alergie sau pur si simplu vreti sa excludeti glutenul din dieta dumneavoastra.
Eu am facut mai jos cantiatatea pentru trei briose marisoare, adica pentru toti membrii familiei noastre ?
250 faina fara gluten bio
100 g ulei de cocos
100 g zahar cocos
2 oua
150 g lapte vegetal
o lingura de nuci
cateva afine pentru ornat
un varf de lingurita praf de vanilie bio
un praf de copt
Mod de preparare:
Am pus toate ingredientele la blender pana am obtinut o pasta .
Apoi am adaugat nucile si am amestecat usor ca sa ramana bucati intregi.
Am pus aceasta compozitie in vasele de ceramica si le-am pus la cuptorul preincazit 200 de grade si le-am lasat in jur de 15 minute.
Pofta buna!