Dacă îţi doresti să evadezi din Bucureşti în natură, să te bucuri de muzica autentică, mâncare bună, dar şi de jocul profesioniştilor de golf, atunci dă-mi voie să îţi spuncă poţi face asta chiar în acest weekend .
În weekend-ul 12 – 13 august, te invit alături de familia ta la Blues, Golf and Polo Varsity, Summer Edition, să afli ce include termenul de Varsity pe un teren de golf, sub soarele verii, în tropotul cailor și în ritmuri de blues. Totul live. Programul il puteti vedea aici!

Cine participă la festival:

* cele mai bune și apreciate trupe de blues din România

* invitat special, direct din America, Dean Bowman

* jucători amatori și profesioniști de golf

* amatori de tenis

* mass media

* 350 invitați

Pe tot parcursul celor două zile, toți cei care vin la eveniment și nu sunt implicați în competiție, sunt așteptați la orice oră, dar numai pe baza invitațiilor.
Pe întreaga durată a ambelor zile va exista un bufet deschis, punch și se vor pregăti preparate de picnic.
Selas Golf & Polo Club este situat în comuna Gorgota, sat Potigrafu, la 20 km de Ploiești pe DN1 spre București, pe un teren cu suprafața de 150 000 mp. Intrarea din DN1.
 
Clubul include:

* gazon și corturi

* hotel cu 10 camere

* club, bar și terasă, salon

* teren profesionist de golf

* teren profesionist de polo

* teren de tenis de câmp pe zgură

 
În cadrul evenimentului va funcționa și o alee comercială cu produse precum cafea artizanală, vinuri, beri speciale, dulciuri bio, îmbrăcăminte și alte produse din materiale naturale. Aleea va fi vizibilă din orice punct din locație, va funcționa la standarde de magazin, și va fi un punct de atracție pentru participanți între meciurile zilei, muzică și partz. Aşadar, ai încă o variantă de a evada în acest weekend din Bucureşti împreună cu întreaga familie.
 

Write A Comment