Săptămâna trecută am finalizat Modulul I de la Școala de Actorie MiniArtShow by Ioana Ginghină.
Grupele mele, în cadrul acestei școli sunt Multimedia On-line și grupa de +10 ani.
În general fac același plan de lecție cu ambele grupe, așa că finalitatea modulului a fost identică.
Am folosit aceleași texte și pentru grupa de la online și pentru cei care vin la cursuri fizic.
Ai zice că online nu e același lucru, dar vă asigur că este și dacă nu mă credeți uite ce au zis copiii care au terminat acest modul.

Spectacolul nu a fost ușor, căci pe lângă dramatizările repetate în cadrul cursurilor de actorie, elevii au avut parte și de exerciții de improvizație.
Pentru că îmi doresc ca în cadrul acestor cursuri copiii să învețe să se descurce și în momente surpriză, reușind să depășească emoția și să se concentreze pe tema dată.

Surpriza a fost foarte mare pentru părinții din sală, dar și cei de pe zoom să-și descopere copiii atât de deschiși, rezolvând temele date cu atâta dezinvoltură și spontaneitate.

Din 14 februarie începem un modul nou, o călătorie în lumea filmului, la care vă invit să vă inscrieți.
Pentru grupa de miercuri +10 ani cu prezentă fizică nu mai sunt locuri, așa că am creat o grupă nouă, vinerea de la 18:00-19:30.
Luni, ora 18:00-19:30 sunt cursurile de film online, așa ca indiferent în ce colț al lumii te afli, te poți înscrie la cursurile mele. 🤗

Camera de filmat le va deveni cel mai bun prieten al elevilor și un mijloc excelent de a-și dezvolta creativitatea, memoria și imaginația.

Modulul 2 durează 16 săptămâni, împărțite astfel:

• Jocuri actoricești (6 ședințe)

• Improvizație pe teme date: video vlog, prezentare de știri, de emisiune TV, interviuri (6 ședințe)

• Abordare de texte și realizarea unui scurt metraj (4 ședințe).

Un text poate fi interpretat în multe feluri.
Fiecare cursant e încurajat să-și găsească vocea, să-și formeze propriul stil și să-și pună mereu calitățile în evidență.
Cât despre scurtmetraj, ne declarăm constant surprinși de alegerile cursanților, care sunt pe cât de ingenioase, pe atât de curajoase. Ținem mereu cont de ce-și doresc micii noștri cineaști și-i ajutăm cu tot ce putem să-și transpună viziunea pe cameră, într-un super-proiect de echipă.

Vă aștept să vă fiu profesoara!

Ioana Ginghină.

Detalii înscrieri:
https://miniartshow.ro/scoala-de-actorie/

Write A Comment