Actorul are o responsabilitate pentru rol și atunci când este distribuit într-un personaj, trebuie să fie acel personaj. Nu merge cu jumătăți de măsură, nu merge cu minciună, asta bineînțeles, dacă îți respecți munca și rolul.

 În ultimul timp, decâte ori pun poze cu soțul meu, Alexandru Papadopol, sunt comentarii cum ca să-și radă barba că e urât, că-l îmbătrânește, că pur și simplu așa vreți unii dintre voi.

 Atunci am simțit nevoia de a scrie această postare, pentru voi, ca să știți cum e să fii actor.

 În primul rând, Alexandru și-a lăsat această barbă pentru un rol, așa cum v-am mai scris de nenumărate ori.

Da, a durat mult, căci i-au trebuit 9 luni să-i crească o barbă atât de mare și la pachet cu barba, trebuia să-i crească și părul.

Astfel că toată echipa de filmare a așteptat, dupa el, să fie așa cum trebuie să fie, pentru acest rol.

 Probabil că vă întrebați “nu puteau să-i pună barbă falsă, sau perucă ?”. Ei bine răspunsul este: da, puteau, însă totul ar fi fost de 7 ori mai prost. De ce?

 Oamenii cu barbă au anumite gesturi, așa numite “ticuri de bărboși”, pe care nu poți să le ai, dacă n-ai trecut printr-o experiență adevărată.

Când Alexandru a jucat în Aniela, serialul de la AcasăTV, a avut mustață adevărată, tot pe același principiu, ca rolul, personajul trebuie să fie cât mai veridic.

Poate că pare lipsit de sens, însă vă asigur că un actor adevărat va căuta așa numitul “adevăr” al personajului.

 Actorii profesioniști fac asta în primul rând pentru rol, dar și pentru voi, publicul.

Un film sau serial este o poveste cu emoții și dacă vrei ca publicul să te creadă și să meargă alături de tine în poveste, trebuie să joci cât mai bine.

 De aceea actorii slăbesc, se îngrașă sau fac tot felul de sacrificii pentru roluri.

Așa că dragi prieteni virtuali, încercați să fiți întelegători cu noi, că poate în spatele unui look care poate nu vă place, s-ar putea să fie un rol care o să vă placă.

 La pachet cu această schimbare la față, Alexandru a trebuit să și slăbească în 5 săptămâni 10 kg.

A reușit? Da, a reușit, căci nu există, nu pot! Cu voință se poate orice și asta, credeți-mă că a fost o lecție și pentru mine!

Schimbări la Hollywood:

Bradley Cooper, considerat unul dintre cei mai frumoși actori din lume, i-a surprins pe toți, cu apariţia lui: faţa umflată, barbă şi burtă respectabilă.

Actorul Christian Bale, în vârstă de 39 de ani, este greu derecunoscut în filmul “American Hustle”. Starul s-a îngrăşat aproape 20 de kilograme pentru rolul din peliculă.”George Clooney s-a îngrăşat mai mult de 13 kilograme pentru rolul din “Syriana”, în doar 30 de zile, devorând foarte multe paste şi carbohidraţi.

Write A Comment