Acasa mi-e locul cel mai drag. Acasa, alaturi de Ruxi si Alexandru, acolo e locul meu de suflet. Pe terenul luat acum mai bine de opt ani, am construit o casa si, mai mult de atat, am creat un „acasa” pe care il pretuiesc cel mai mult.

Acasa ma incarc mereu cu energie pozitiva si imi adun fortele pentru noi proiecte creative. Verdele crud al ierbii, mirosul proaspat al diminetilor, pomii plini de rod sunt printre micile mele bucuri zilnice, care imi linistesc sufletul si ma „curata” de toate emotiile negative. Iubesc momentele petrecute acasa, mai ales cand sunt in gradina noastra sau in livada. Acelea sunt locurile de unde imi iau portia de naturalete si inspiratie si unde ma bucur de autenticitatea lucrurilor simple.

Si tocmai de aceea apreciez atentia pentru detalii si dragul cu care este realizata fiecare bijuterie PANDORA. Fiecare piesa, realizata din materiale veritabile, este finisata manual de catre maestri bijutieri, trecand in procesul de fabricatie prin aproximativ 30 de perechi de maini iscusite. Iar apoi, talismanele, bratarile, cerceii, inelele sau pandantivele devin pastratoare ale amintirilor noastre, simboluri pentru bucurii, evenimente sau persoane importante din viata noastra, purtate cu noi oriunde mergem. Pentru mine, e suficient sa privesc, de exemplu, la talismanele de pe bratara mea ca sa zambesc si sa imi aduc aminte de acasa.
#DOPANDORA #DOcreate #RanEvents

 

Write A Comment