La începutul acestui an eram cumva foarte optimistă. Speram ca o dată cu apariția vaccinului viata noastră să revină la normal. Să putem ieși, să putem călători, dar cel mai important, să putem avea o viață normală, cu mers la școală, fără distanțare, cu spectacole, concerte și evenimente.

Însă iată că suntem la final de 2021 și situația este neschimbată.
Anul care se încheie a fost cumva mai greu decât 2020 tocmai că speranța unui viitor ca în trecut piere.

Dacă în 2020 exista acea răbdare de început în care speri ca în maxim câteva luni lucrurile să revină la normal, dupa aproape doi ani, s-a cam dus tot, și răbdarea și speranța.

Pesimismul meu vine la pachet cu faptul că businessul meu are de suferit din cauza acestei Pandemi.
Iată că s-au împlinit anul acesta doi ani de când nu am mai organizat evenimente de Crăciun cum organizam în 2019.
Școala de actorie nu mai merge nici ea la capacitate maximă, deși consider că este singura școala care ne mai poate salva copiii de la această lipsă acută de socializare.

Dar întotdeauna, la final de an speranțele cresc la maxim. Un nou început parcă mă face să prind din nou aripi.

Simt că totul e posibil și că sigur anul acesta va fi mai bine.
Am deja o grămadă de idei pe care vreau să le pun în practică încă de la început, din luna ianuarie.
Vreau să aduc MiniArtShow by Ioana Ginghină la ce a fost și chiar am deja două proiecte.
Unul este Atelierul cu Povești, un fel de muzeu care prinde viață creând spectacol, dar și interactivitate pentru părinți și copii.

Iar al doilea proiect sunt cutiile cu ateliere personalizate, care se bucură în acest moment de mare succes.

Da, Cutia Crăciunului a mers foarte bine în perioada sărbătorilor, așa că sper ca și următoarele două cutii creative să fie la fel de atractive pentru părinți.

Apoi cartea cu exerciții de actorie și dezvoltare personală este aproape gata.
Este o carte foarte folositoare pentru actorii începători care vor să predea teatru, dar și pentru alte cadre didactice care își doresc să-și îmbunătățească metoda de pedagogie.

Ce îmi mai doresc de la anul 2022?

Să ajung la Londra. Da, obișnuiam ca în fiecare an să ajung la Londra. Este orașul meu de suflet și uite cum Pandemia nu mi-a mai permis să-l vizitez.

Îmi doresc să călătoresc fără restricții și fără mască, îmi doresc să respir, să râd, să îmbrățisez oameni, să merg la concerte și festivaluri, să mă bucur de tot și toate din plin.

Să ne înțelegem sunt un om super optimist. Ador să râd și să mă bucur de nimicuri, știu cum să fac ca fiecare moment să fie unic, însă vine și acel moment când îți vrei viața înapoi.
Simt că 2022 va fi un nou început pentru multe lucruri, chiar cred asta, așa că acum la final de an, mă apuc să-mi fac lista de rezoluții și știu că anul care vine le voi realiza pe toate!

Cum a fost pentru tine 2021?
Ce speri de la 2022?

Write A Comment