Când te uiți în oglindă, te întrebi de ce pielea ta nu poate arăta la fel de proaspătă și strălucitoare ca la 25 de ani?
Iată șase sfaturi pentru ca pielea ta să arate mai tânără și mai strălucitoare.

1. Spală-te pe față!

Da, spală murdăria de peste zi și machiajul de pe față, astfel încât produsele pe care le aplici după să-și facă treaba. Noaptea este cel mai bun moment pentru ca pielea ta să se regenereze, iar demachierea trebuie să fie și cu apă și săpun, un săpun blând de față, adecvat tenului tău.
Eu flolosesc acum , in rutina mea de demachiere, spuma de curățare, Dr.C. Tuna Resurface,

2. Include în rutina zilnică vitamina C
Vitamina C este vitală, este un super antioxidant care ajută la refacerea pielii și la dispariția ridurilor fine.
Eu folosesc acum La DR.C.TUNA GEL DE CURĂȚARE A FEȚEI CU ARBORE DE CEAI. Pure Vitamin C, în fiecare dimineață, de mai bine de o lună de zile și până nu termin sticla nu mă las. Este indicat să fie folosită în maxim 6 luni de la deschidere. Produsul îl găsiți în farmacie.

3. Nu uitați de un produs cu retinol, însă nu foarte puternic în această perioadă.
Există multe dintre care puteți să alegeți, care includ versiuni ușoare, care pot fi folosite primăvara și vara daca nu vă expuneți direct la soare.
În rutina mea de seară, în această perioadă folosesc crema de noapte de la Dr.C. Tuna Resurface

4. Alege o cremă sau un ser hidratant cu acid hialuronic
Se pare că acidul hialuronic reține de aproape 1.000 de ori greutatea lui în apă, astfel încât pielea ta să pară mai plină și mai puțin ridată.
De aceea eu folosesc acum serul cu acid hialuronic La Roche Posay Hyalu B5 Serum ser concentrat hidratant, pe care îl găsiți tot în farmacie.

5. Aplicați întotdeauna protecție solară
Da, nu există iesire fără protecție solară în orice anotimp ai fi.
Unele produse de înfrumusețare, cum ar fi retinoidul, vă pot crește sensibilitatea la soare, așa că o protecție solară este o necesitate.
Nu plec de acasă făra crema
Dr. C. Tuna Resurface, cremă de zi, o cremă hidratantă cu SPF 30 care se absoare cu ușurință în piele și combate uscăciunea și semnele de îmbătrânire. Oferă pielii un aspect împrospătat în timp ce o protejează de soare.

Produsele Farmasi le găsiți aici cu reduceri de 20%:

Write A Comment