– copilul tau poate dubla un rol in animatia „Craiasa zapezii 3D”

Unul dintre avantajele actoriei este faptul ca poti sa ajungi sa fii vocea unui personaj de desene animate, intr-un film de animatie.

Emotia este si mai mare atunci cand mergi la premiera filmului si copilul te recunoaste printre personajele din film.

Bineinteles ca apoi urmeaza intrebarile : „dar cum ai facut mama?” , „e usor?” , „vreau sa fiu si eu acolo, pot?”

Raspunsurile vin pe rand, cu explicatii adecvate, pentru ca Ruxandra sa inteleaga cat mai bine procesul.

Copiii sunt spectatori fideli ai cinematografelor și urmăresc cu interes filmele de animație.

Dublajul filmelor este o activitate care oferă actorilor posibilitatea să își împrumute vocile.

Nu e uşor să creezi farmecul pe care îl degajă filmele de desene animate, actorii nu interpreteaza roluri însă ajung vocea unor personaje iubite și recunoscute de cei mici.

Actorii aleg să lucreze si în spatele camerelor de filmat, iar producțiile americane au în distribuție nume sonore ca Brad Pitt, Robert de Niro, Sandra Bullock, Michelle Pfeiffer, Ralph Fiennes, Helen Mirren, Steve MartinEddie Murphy şi Antonio Banderas.

Și în Romania sunt mulți actori, cântăreți și vedete de televiune care își “împrumută” vocea. Lorenada, Valentin Teodosiu, Cabral, Andreea Marin, Dana Rogoz, JoJo, Horia Brenciu și Pavel Bartoș sunt numai câteva nume care au dat viață unor personaje simpatice și cunoscute.

Filmele de animație se află sub imperativul autenticității vocilor personajelor originale, iar firmele specializate au misiunea de a căuta și găsi vocea potrivită originalului.

Procesul este extrem de migălos: se realizează casting-uri de voce, se dau probe, se trimit casete demo producătorilor și apoi se selectează vocile care rămân în distribuția finală.

Astfel ca la intrebarea „pot si eu sa dublez? ” pusa de fetita mea, acum exista si un raspuns.

Da se poate, daca participi la un casting.

Astfel ca vom participa cu siguranta la castingul organizat de Cinema City în luna septembrie pe platforma www.micilevocimari.cinema-city.ro

Se caută copii talentați, iar zece fete și băieți vor fi aleși pentru a da o probă de studio și apoi să dubleze personajul din filmul de animație al sezonului – “Crăiasa Zăpezii 3D”.

Daca si copilul tau isi doreste sa dubleze intr-un film de animatie, atunci înscrie-l pentru proba de voce pe platforma micilevocimari.cinema-city.ro.

Proba va consta în dublarea unui personaj din filmele „Pene Galbene 3D”, „Mune: Gardianul Lunii 3D”, „Blinky Bill: Koala cel poznaș 3D” și „Albinuța Maya 3D”.

Pentru cei mici va fi distractiva si educativa aceasta experienta, iar parintii pot astfel descoperi ce talente mai exista in copiii lor.

Eu zic sa profitati de aceasta sansa!

1 Comment

Write A Comment