Unde te poti distra cu familia in aceasta Toamna?

Toamna a venit si o data cu ea a inceput si scoala.

Noi parintii trebuie sa ne agitam mai mult ca niciodata.

Incep sedintele cu parintii, goana dupa rechizite, nu mai mentionez de trezitul de dimineata si de fuga prin traficul de ora 8:00.

Insa tot in acest anotim se deschid si portile teatrelor si astfel ne mai delectam cu cate un spectacol.

Asa ca hai sa luam ce e mai bun din acest anotimp si sa mergem la teatru.

MiniArtShow by Ioana Ginghina isi deschide stagiunea la CinemaPro, intr-o locatie curata, noua si sigura, care acum pentru siguranta voastra are alta intrare.

Pentru ca am visat ca MiniArtShow sa ofere programe creative, educative si distractive pentru toata familia, iata ca in toamna 2016 acest vis devine realitate.

Spectacole originale, musicaluri, povesti traditionale si o gramada de surprize, va asteapta din 15 octombrie la CinemaPro, in fiecare dimineata de weekend.

Vino impreuna cu toata familia si traieste o experienta de neuitat, o aventura care ii va distra pe cei mari si pe cei mici.

Titluri ca „Cantec pentru Tisha”, „Danila Prepeleac”, ” Calatorie spre Vrajitorul din Oz” te vor surprinde cu prospetimea jocului actoricesc dar si cu mesaje frumoase.

Pana la intrarea in sala de spectacol, insa, te asteapta multe surprize, asa ca in aceasta toamna familia toata se distreaza la MiniArtShow by Ioana Ginghina.

Pornită acum patru ani, compania MiniArtShow este proiectul meu de suflet.

Astfel, în noua stagiune de toamnă echipa MiniArtShow a pregătit trei spectacole care stimulează imaginația și creativitatea celor mici: „Dănilă Prepeleac”, „Cântec pentru Tisha” și „Spre Vrăjitorul din Oz”.

Biletele le gasesti aici sau la caseria de bilete de la CinemaPro.

http://www.eventim.ro/ro/artist/miniartshow-1519/profile.html

Pentru alte detalii despre proiectele mele : www.miniartshow.ro

miniartshow@gmail.com

Tel: 0749419999

Write A Comment