Atunci cand vreau sa scriu pentru voi, ma gandesc sa va mai „dau” ceva din experienta mea, de 38 de ani, femeie, mama, sotie, actrita si manager ­čÖé

Dar acum scriu pentru voi si pentru mine un bilant al anului ce a trecut si poate cateva obiective pentru anul care a venit.

Pai in 2015 am produs un spectacol pentru copii, un musical dupa o idee originala, contemporana, care prin povestea lui nu lasa pe nimeni sa plece „neatins” din sala de spectacol.

Sunt mandra de echipa mea de la „Cantec pentru Tisha„, echipa tanara si plina de viata, care a reusit sa faca un spectacol deosebit din toate punctele de vedere.

Sper sa-l jucam cat mai mult in 2016 ca sa veniti sa-l vedeti si sa-mi dati dreptate.

Apoi am scos o premiera la Teatrul Ion Creanga, teatru pentru copii, unde sunt angajata din anul 2000 si unde am invatat tot ceea ce stiu despre proiectele pentru copii.

Tot in 2015 am infiintat ONG-ul MiniArtShow by Ioana Ginghina si astfel am reusit sa aducem zambet si creativitate copiilor din medii defavorizate, copiilor nevazatori, copii cu autism si nu in ultimul rand copiilor din centrele de plasament din Bucuresti.

Imi doresc mult ca in 2016 sa ajungem si la copiii din tara, care au atata nevoie de noi, de creativiate, de zambet si de joaca.

Ai mei, Ruxandra, fetita mea, creste, a ajuns in clasa 1 si sunt mandra de ea, nu pentru cum invata, insa pentru cum evolueaza, cum creste spiritual si intelectual.

Alexandru are si el o cariera frumoasa, roluri bine interpretate la Teatrul Odeon din Bucuresti, doua premiere de film „Acasa la tata” si „Non stop”, o participare la Festivalul de Film de la Sarajevo si multe alte proiecte despre care nu pot sa va spun eu aici.

Ce pot sa va spun ca rolul de tata si sot ii iese foarte bine, asa ca ne bucuram sa-I fim alaturi si suntem mandre de el ­čÖé

Acum, dupa atata bine, ce sa ne mai dorim decat la fel de bine.

Caci in anul 2016 imi doresc sa mai fac un spectacol pentru copii, de data aceasta vreau sa promovez traditiile, eroi si povestile romanesti, caci slava Domnului, avem atat de multe si sunt atat de frumoase, incat merita sa stie si generatiile viitoare despre ele.

In 2016 imi doresc ca prin ONG-ul MiniArtShow by Ioana Ginghina sa ajung la cat mai multi copii cu nevoi speciale, cu programe adecvate, astfel incat sa poata fi ajutati si integrati in societate.

Dar sa nu uitam ca pentru a avea putere de a face toate aceste lucruri trebuie sa fim sanatosi, linistiti, sa dam si sa primim iubire.

Asa ca ceea ce imi doresc mie, va doresc si voua: multa sanatate, fericire,iubire, liniste sufleteasca si fie ca toate visele noastre sa se implineasca ­čÖé

LA MULTI ANI!

Write A Comment