De doua luni de zile ati putut urmari pe pagina mea de facebook poze de la repetitiile pentru o noua premiera pentru copii a Teatrului Ion Creanga din Bucuresti.

M-am bucurat timp de doua luni de cautari pentru un nou personaj, pe care azi, dupa primul spectacol, l-am adaugat in „valiza” cu personaje create de mine.

„Lumea lui Paparin” este un spectacol cu o tema sensibila si atat de actuala.

Printr-o poveste frumoasa de fapt descoperim doi copii care cauta o tara fara colturi si cu raspunsuri la intrebari pentru ca cei mari nu au timp pentru astfel de lucruri.

Ca mama, recunosc faptul ca si eu poate nu am avut timpul si rabdarea ca sa-i raspund Ruxandrei la toate intrebarile si de aceea cred ca ar fi bine sa vina sa vada impreuna cu tatal ei acest spectacol, ca apoi acasa sa discutam pe aceasta tema.

Ma bucur ca fac parte din acest spectacol si ca i-am dat viata personajului Mini – calatoarea, care ii ajuta pe cei doi copii Tamino si Alteea sa ajunga in Lumea lui Paparin pentru a afla lucruri noi si frumoase.

Se stie ca imaginatia copiilor nu are limite si iata ca cei doi protagonisti cauta si gasesc un loc perfect, unde pot fi fericiti.

Trebuie sa veniti sa vedeti acest spectacol in familie, ca sa vedeti daca va descoperiti printre personajele din poveste.

Intr-un decor albastru cu norisori albi, noi, echipa teatrului am dat viata unei noi povesti pentru copii.

Va astept cu mare drag sambata aceasta pe 8 martie la ora 11:00 sau sambata viitoare pe 15 martie, tot la aceeasi ora ca sa va intalniti cu o lume imaginara, o lume de poveste.

Aici gasiti programul Teatrului Ion Creanga:

http://www.teatrulioncreanga.ro/content.jsp?page=13&language=1

1 Comment

Write A Comment