Daca nu ai planuri de vacanta sau daca dupa concediu te-ai ales cu cateva kilograme in plus, o tabara de slabit de 5 zile poate reprezenta o idee buna. Tabara de slabit este organizata de

Diana Stirbu ( http://dianastirbu.ro) la Olanesti intre 2 si 6 septembrie 2015 la Olanesti.

Particularitati:

-patru antrenamente pe zi ( running, functional training, aerobic, kangoo jumps, o sedinta de personal training)

– regim alimentar sanatos si cu putine calorii.

-seminare cu retete sanatoase

Caracteristicile taberei de slabit:

-beneficiati de o fisa personalizata, intocmita de Diana, pe baza careia la finalul taberei de slabit o sa stiti ce tip de antrenament sa alegeti in continuare si ce rezultate ati avut.

– Dupa inscriere faceti o vizita medicului de familie sa va dea un bilet de trimitere pe baza afectiunilor pe care le aveti. Diana va recomanda sa beti in cele 5 zile apele izvoarelor din Olanesti. Sunt cu adevarat miraculoase. Pe baza trimiterii de la medicul de familie o sa vi se prescrie de la mediul din statiune mixul de ape pe care trebuie sa-l consumati.

– sunteti masurati si cantariti pe un cantar special, Tanita, atat la venire cat si in ultima zi a taberei de slabit. Asa o sa observati usor rezultatele.

-meniul este unul special.

– primul antrenament al zilei se va desfasura pe munte. Spre deosebire de primele editii am diversificat foarte mult programul. Ne axam pe partea cardio, pe sedinte de personal training.

– programul va fi inmanat in prima zi cand sunteti cazati, moment in care vi se intocmeste o fisa cu masuratori.

Disciplina este esentiala in tabara. Nu aveti voie sa consumati nimic in afara meniului impus. Nu puteti comanda nimic in camera si nici nu va puteti aduce mancare in bagaj.

– aveti nevoie de 2 perechi de adidasi si de trei echipamente pe zi; un costum de baie, o saltea pentru exercitii, coarda.

Va recomand sa va luati in masina si doua baxuri de apa. Mai aveti nevoie de magneziu ( va recomand magnerot). Sunt permise ceaiurile verzi ( extra meniu)

-am pregatit un program cu un consum minim de 1000 de calorii pe zi.

– tabara de slabit se adreseaza atat incepatorilor cat si celor care fac sport in mod constant.

-o sa invatati cum sa respirati corect in timpul antrenamentelor, cand antrenamentul este eficient, ce exercitii vi se potrivesc.

-vom face drumetii si ne vom relaxa, vom manca sanatos si ne vom distra, toate acestea intr-un mediu sanatos.

Detalii despre Olanesti puteti gasi si pe blogu-ul Dianei:

http://dianastirbu.ro/pin-the-map2/minunatiile-unui-oras-balnear/Si la prima editie a taberei de slabit tot aici a avut loc: http://dianastirbu.ro/noutati/culisele-taberei-de-slabit/.

Locurile sunt limitate si inscrierile/rezervarile se fac pana pe data de 20 august. Va puteti inscrie trimitand pe e-mail la programari@dianastirbu.ro datele voastre de contact (nume, varsta, localitate, telefon) si daca doriti camera single

Write A Comment