Poate ca titlul suna a mesaj politic, insa nu are legatura cu campania ci cu faptul ca ieri am participat la Semi-maratonul Bucuresti | 14-15 mai 2016.image

Dupa datina noastra probabil ca se va vorbi mai mult de rau decat de bine, ca n-a fost una şi n-a fost alta, insa va spun sincer ca mie mi-a placut.

Particip la acest semimaraton din 2013 şi devine din ce in ce mai popular, mai puternic, mai bine organizat, astfel ca nu pot decat sa salut astfel de evenimente sportive.

Am vazut in sfarsit o Românie occidentala, care imi place, care imi da sperante ca o sa fie bine şi la noi.

M-au impresionat tinerii voluntari care au ajutat şi sustinut acest proiect, cu un entuziasm extrem de molipsitor, formatii care au cantat pe traseu live ca sa faca atmosfera, cei peste 16000 de inscrisi la eveniment sa participe, toate acestea m-au bucurat foarte tare şi mi-au facut viata mai frumoasa.

Salut astfel de evenimente şi va invit sa participati la ele chiar şi ca spectator, caci era cam pustiu pe marginea traseului.

Energia şi vibratia sunt atat de bune, incat pleci cu bateriile incarcate pentru 3 luni.

Veniti cu familii, cu copii, sustineti, alergati, fiti voluntari, doar sa va implicati in aceste evenimente caci ele infloresc Bucurestiul şi Romania.

Eu am alergat acum şi pentru cei de la Fundatia Salvati Copiii care vor sa stranga bani pentru incubatoare cu care sa doteze spitalele din tara şi din Bucuresti.

Suntem aproape sa strangem pentru un incubator care va merge la Maternitatea Giulesti, asa ca daca vrei sa ma ajuti şi sa fii parte din povestea noastra da click aici şi doneaza orice suma:

http://salvaticopiii.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=2304

http://salvaticopiii.galantom.ro/fundraising-pages/view?id=2304

Şi cand zic orice suma, crede-ma ca asa şi este!

Pana in toamna, la urmatorul maraton, ma odihnesc, dar nu prea mult caci vreau sa scot un timp mai bun, asa ca ma voi antrena cu mult spor.

O saptamana frumoasa sa aveti!

Write A Comment