Probabil ca va intrebati de ce am mai facut si eu o scoala de actorie cand sunt atatea pe piata.

In mai toate gradinitele, scolile si afterschoolurile exista ore de actorie.

Scoala de actorie
Scoala de actorie

Dar oare acele ore de actorie sunt ceea ce le trebuie celor mici?

M-am gandit de foarte multe ori de ce copiii din filmele americane, indiferent de varsta lor, joaca atat de bine, iar ai nostri nu.

Este vorba de „instructia” care se face cu copilul pana ajunge sa joace acolo.

Atunci cand trebuie sa interpretam o situatie, un text este nevoie mai mult decat sa invatam textul si sa-l spunem pe niste tonuri.

Este nevoie de a intelege exact situatia, emotia care trebuie jucata, iar cum copiii sunt foarte sinceri, ei trebuie pusi in acea tema foarte bine.

Motivatia gestului trebuie sa fie una reala care sa-l faca pe copil sa creada in ea.

Secretul este : JOCUL

Copiii sunt renumiti prin jocurile lor atat de credibile si bine gandite in detaliu, asa ca si situatiile in care este pus acesta trebuie sa fie ca un joc.

Copilaria este cea mai fascinantă perioadă din viaţa unui om. Sunt anii jocurilor şi a râsetelor, a descoperirii lumii şi a oamenilor de lângă noi, a mediului ce ne înconjoară, a responsabilităţilor, pe care învatam să ni le asumăm, cu paşi mărunţi, evident.

De aceea m-am gandit ca intr-o scoala de teatru mai ales pentru cei mici nu poate lipsi un psiholog cu experienta in dezvoltarea copiilor.

Astfel ca jocurile si programa scolara va fi gandita de actori profesionisti cu experienta in domeniul copiilor si de un psiholog cu experienta in lucrul cu copiii.

Exercitile, jocurile sunt gandite impreuna pentru a le dezvolta personalitatea cat mai frumos si profesionist posibil.

În experienţa noastră de peste 10 ani de lucru cu copiii, am învăţat că educaţia prin teatru vine să dezvolte intelectul şi personalitatea copilului. Teatrul poate fi o metodă de educaţie şi învăţământ, care poate interveni în formarea unui tânăr.

O alta noutate la scoala noastra sunt invitatii si finalitatea scolii.

Invitatii nostri sunt actori profesionisti si regizori care vor lucra cu cei mici si le vor impartasi din experienta lor.

Scoala de actorie
Scoala de actorie

In final filmuletele vor fi scurtmetraje gandite si realizate de profesionisti.

Acestea vor putea fi vizionate si pe marele ecran de catre parinti si invitatii acestora in cadrul cinema Hollywood Multiplex – Bucuresti – din Bucuresti Mall

Mai multe detalii despre locatie, grupe, profesori, ore gasiti pe siteul nostru:

http://miniartshow.ro/

Va anuntam ca au inceput inscrierile si ca va asteptam cu drag!

Write A Comment