Despre Maison Paris v-am mai scris atunci cand am fost la mani-pedi, asa cum imi place mie sa spun.

E intr-o locație cochetă și foarte primitoare, care te invită să pășești într-o oază de relaxare și să încerci noile servicii de masaj, atâimaget de râvnite de corpul tău!

M-am intors, caci serviciile lor dau dependenta si am descoperit faptul ca te poti rasfata cu un masaj.

 

Fie că alegi să te răsfeți cu un masaj de relaxare care să te facă să uiți de stresul cotidian sau optezi pentru un masaj cu efect curativ (drenaj limfatic, reflexoterapie, masaj anticelulitic, masaj terapeutic sau de tonifiere) poți avea încredere că există câte o soluție pentru orice dorință sau necesitatea ai avea.

Eu am ales masajul de relaxare, pe care il ador si nu il refuz niciodata.

Celulita, dușmanul frumuseții și coșmarul oricărei femei poate fi prevenită sau chiar înlăturată prin serviciile de masaj specializat de la Maison Paris.

Mi-am propus sa incerc si drenajul limfatic, care se face pe picioare și abdomen, acestea fiind zonele cele mai expuse la celulită și retenție de apă.

Un alt rol al drenajului limfatic este folosirea acestuia pe post de tratament de reumatism, pentru cicatrizarea rănilor postoperatorii, arsuri, faringită, sinuzită, amigdalită.

Ma tenteaza si niste sedinte de reflexoterapia care este mai mult decât un simplu masaj de relaxare. Prin masarea anumitor părți ale talpilor, durerea organelor ce sunt interconectate direct cu ele poate ceda. Reflexoterapia are rol profilactic, menținând sănătatea celor care recurg periodic la ea.

De asemenea are rol curativ, ducând la ameliorarea și vindecarea multor afecțiuni fără tratament medicamentos.

Iar mai ales dacă lucrezi într-un mediu static și petreci multe ore de birou în fața calculatorului, programarea la masaj ar trebui să existe pe lista ta de activități. Acțiunea masajului asupra corpului are numeroase efecte benefice: contribuie la o bună circulație a sângelui; stimulează și reface activitatea musculară; relaxează și activează întregul organism; diminuează încordarea nervoasă; crează un efect liniștitor asupra organismului; combate oboseala; scade durerile și contracturile musculare.

***

Salon Maison Paris este un salon specializat în servicii de manichiură, pedichiură și masaj. Deschis din 2014, acesta și-a creat în scurt timp un renume datorită serviciilor sale impecabile, dar și datorită faptului că a setat o tendință nouă și proaspătă de prezentare a serviciilor de înfrumusețare. Salonul este localizat în zona Piaţa Dorobanţi, adresa exactă fiind: Str. Constantin Aricescu nr. 20.

Site: http://www.maisonparis.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/salonmaisonparis

Write A Comment