In fiecare luna imi place sa imi cumpar reviste diverse pe care sa le rasfoiesc seara la un ceai sau dimineata la cafea.

Ruxandra imi sta alaturi, ca o buna prietena, rasfoind si ea aceleasi reviste.

Astfel ca m-am gandit ca ar fi cazul ca lunar sa-i cumpar si ei o revista adecvata varstei, educativa si distractiva.

Asa am ajuns sa cumparam „Happy„, o revista cu multe jocuri, povesti, benzi desenate pentru copiii de gradinita.

Insa mai este un an si micuta mea va merge la scoala, iar intrebarile despre cum va fi acolo nu se opresc niciodata.

Asa ca am fost in vizita la scoala la care vrem sa o inscriem, i-am povestit despre cum se desfasoara orele si ne-am imaginat cum va fi prima zi de scoala.

Insa tot simteam nevoia de un mic ajutor, caci eu nu am trecut prin clasa 0 .

Asa am descoperit „Scoala de basm„, o revista care se adreseaza scolarilor.

E simpatica, cu benzi desenate, distracție cât cuprinde, jocuri și super-descoperiri dintr-o varietate de domenii: literatură, istorie, mitologie, matematică, pictură, muzică, sport, ecologie, sănătate și nutriție, călătorii.

Pe lângă informațiile culturale și jocurile educative, revista conține 8 pagini dedicate serialului de bandă-desenată FĂT-FRUMOS-ÎNTORS-PE-DOS, o creație originală a artistului grafic Valentin Cristescu. În primul episod, alături de colegii lui de clasă Greuceanu, Harap-Alb, Prâslea, Muma-Pădurii, Ilenușele, Laur-Balaur,

Aleodor și cei trei iezi cucuieți, Făt-Frumos întoarce școala de pe dos pentru a rezolva criza pixurilor.

Un serial distractiv pe care il puteti citi alaturi de cei mici si astepta impreuna continuarea din numarul 2 al revistei.

Asa ca daca aveti copii scolari sau scolari in devenire va invit sa intrati pe www.scoaladebasm.ro  pentru a afla si mai multe informatii.

Sunt sigura ca cei de varsta mea se gandesc cu nostalgie la revistele de pe vremea noastra si la eroii din basmele romanesti.

Daca va numarati printre ei, ca si mine atunci veti rasfoi cu placere si bucurie alaturi de copii revista „Scoala de basm”.

Pentru cei interesați, comenzile se pot realiza online pe site-ul www.scoaladebasm.ro  , la telefon 0756120300 sau pe e-mail edituracopilaria@yahoo.com

Write A Comment