Atunci cand am primit invitatia de la Pandora Romania de a veni la o cina eleganta cu o prietena draga mie, m-am gandit, bineinteles la Laura.

Suntem prietene de foarte multa vreme, foste colege de facultate si am ramas prietene pana in ziua de azi.

M-am dus sa-mi aleg o rochie eleganta de laDressBox , m-am machiat la MAC PROMENADA Mall si am plecat cu unBlack Cab, mi-am luat prietena de acasa si am condus-o la cina organizata de Pandora.

Acolo, intr-un cadru atat de intim, cald si primitor, cu aranjamente florale superbe, eram asteptate.

PANDORA a lansat noile talismane si bratari PANDORA ESSENCE COLLECTION in cadrul unei acestei cine, organizate la Restaurantul Maccheroni din Bucuresti.

Ne-am intalnit cu Andra si Catalin Maruta, Elena Gheorghe si Cornel Ene, Diana Dumitrescu si sora ei, Demi, precum si bunele prietene Diana Enciu si Alina Tanasa.

Astfel ca surpriza nu s-a terminat caci am primit in dar noile bratariimage cu talismane semnificative create de PANDORA, simbolizand Fericirea, Iubirea, Libertatea, Prietenia sau Increderea in sine.

Astfel ca de acum eu si Laura, avem „verighetele prieteniei” , cel putin asa le-am numit noi, pe care le vom purta cu drag de acum, ca sa ne amintim de pretuirea, aprecierea si sentimentele puternice pe care le avem una fata de cealalta.

Ne-am simtit foarte bine, am povestit de moda, de copii de proiecte si apoi am plecat cu zambetul pe buze acasa, luand cu noi amintiri frumoase, oferite de cei de la Pandora.

Desi suntem prietene de atatia ani, nu am avut ideea unui astfel de cadou si multumim ca cineva s-a gandit sa ne „lege” si printr-un simbol atat de frumos!

Write A Comment