cadou pentru micuții care poartă nume de floare !

În Duminica Floriilor, 5 aprilie, de la ora 18.00, MiniArtShow by Ioana Ginghină oferă celor mici premiera musicalului Cântec pentru Tisha, un spectacol plin de energie şi voie bună, la care micuții sărbătoriții pot intra gratuit.

11026049_1562916003982066_4057283410412186292_n

 

Spectacolul se va juca la ArCub (Str. Batiște, nr. 14) și toți copiii vor fi întâmpinați cu surprize. Micuții care poartă nume de Floare vor beneficia de intrare liberă (în limita locurilor disponibile)

Cântec pentru Tisha este un spectacol inedit cu un text original, antrenant, plin de cântece și jocuri interactive în care dumneavoastră, spectatorii – mari și mici – deveniţi eroii poveștii Tishei.

11073980_1559793407627659_7253272664016030116_n

Este un spectacol emoționant dedicat atât copiilor peste 4 ani cât și părinților care, prin interacțiune și jocuri noi, reușește să aducă în prim plan relația dintre copii și părinți, importanța și nevoia de a petrece cât mai mult timp cu copilul tău.

Realizat după exigențele celor mici, musicalul Cântec pentru Tisha are toate ingredientele unui spectacol de succes: un scenariu inedit al unei povești reale, muzica originală antrenantă a compozitorului Eduard Petru Jighirgiu, interpretarea plină de farmec a unor actori experimentați și, surpriza spectacolului, apariția video a cuplului Ioana Ginghină și Alexandru Papadopol.

Următoarea reprezentație a musicalului Cântec pentru Tisha se va juca în Săptămâna Luminată, când MiniArtShow by Ioana Ginghină face un cadou copiiilor din mediile defavorizate, donând 50% din profit .

Spectacolul caritabil este realizat împreună cu Fundaţia Principesa Margareta a României și va avea loc în Vinerea Mare, 10 aprilie, orele 18.00, la sala ArCub.

Despre MiniArtShow by Ioana Ginghină

”Sunt mama unei fetiţe de 6 ani și lucrez în industria teatrului pentru copii de 14 ani. Am observat că celor mici le plac spectacolele cu multă muzică, dans și povești reale. Compania MiniArtShow a produs până acum spectacole de teatru de cameră, combinații de ateliere și spectacole pentru educație timpurie și spectacole de teatru de păpuși, cu care ne-am prezentat și în festivaluri importante de teatru din țară. Acum a venit timpul să trecem la un alt nivel, la unul performant, iar acest nou proiect „Cântec pentru Tisha” va surprinde prin inedit și dinamism.”, declară Ioana Ginghină, producătorul spectacolului și manager MiniArtShow.

CÂNTEC PENTRU TISHA

Textul și versurile: Andreea Gaica

Compoziție muzicală originală: Eduard Petru Jighirgiu

Costume și decor: Flavia Varga

Regie și coregrafie: Felicia Dalu

Distribuție:

Tisha: Elena Dumitrescu/Andra Mirescu

Gratziline: Ioana Ginghină/Andreea Gaica

Rază de Culoare: Ilona Brezoianu

Coșarul: Emilian Mârnea/Răzvan Rotaru

Ursul: Rareș Florin Stoica/Răzvan Rotaru

Producător: MiniArtShow by Ioana Ginghină

Durată: 60 min

Biletele se pot achiziționa din rețeaua Eventim http://www.eventim.ro

Rezervări bilete se pot face la contact@miniartshow.ro, telefon 0749 419 999.

Parteneri: Centrul Cultural al Municipiului București Arcub, Fundația Principesa Margareta a României

Parteneri media: Jurnal pentru copii, Blitz Tv, România Liberă, Ziarul Ring, Revista Pap Tot, Qbebe, GoKid.ro, Bebelu.ro, Kidspots.ro, Macmackids.ro, Melc-codobel.ro, Copilul.ro, Calendarevenimente.ro, Portalevenimentecopii.ro, Suntparinte.ro, Copiisimamici.ro, Calendarulmagic.ro, B24Kids, Cursuri pentru copii.ro, Gradinite.com

Vă așteptăm să fiți eroii poveștii lui Tisha!

Write A Comment