Atunci cand am nascut-o pe Ruxandra, varsta de 7 ani mi se parea foarte departe, insa timpul a trecut si iata ca am ajuns sa ne pregatim pentru petrecere.

7 ani mi se pare ca este un prag la fel de important ca si 14 si apoi 18 ani, este granita cand copilul incepe serios cu scoala.

imageDa, e adevarat ca acum s-a inventat asta cu clasa pregatitoare, insa pana acum ne-am jucat de-a scoala si de anul acesta va fi mai serioasa toata treaba.

Insa nu vreau sa scriu azi despre scoala, caci inca e vacanta si noi ne bucuram de ea, asa ca sa ne concentram pe petrecere.

Ruxandra ca multe alte fetite de aceasta varsta este pasionata de povestea lui Disney – Frozen si bineinteles ca invitata speciala va fi Elsa, printesa cu puteri de gheata.

Iar daca e Elsa trebuie sa avem si un workshop adecvat, asa ca vimageom face experimente cu gheata carbonica.

Toti invitatii vor vedea cum reactioneaza gheata in diverse combinatii.

Candybarul va fi si el colorat si personalizat in aceeasi tema si astfel ca ne-am apucat de personalizat diverse borcane care sa arate ca si cum ar fi de gheata.

Aici am implicat-o si pe Ruxi in pregatirile pentru party, caci daca e asa de mare, aproape 7 ani, am un ajutor de baza in ea.

Astfel ca impreuna cu Ruxandra am pictat muuulte borcanase cu albastru, alb, turcoaz, sa fie tot „de Elsa” .

 

 

Am plecat in cautarea unui borcan de sticla cu robinet, caci anul acesta vom bea apa albastra si am gasit la Mobexpert unul exact cum ne-am dorit.

Bineinteles ca „apa albastra” va fi o gustoasa limonada colorata cu albastru de metil, dar sa nu mai spuneti la nimeni, caci toti invitatii vor stii ca Elsa a transformat-o .

Inca ne pregatim, cautam idei, caci mai avem o saptamana pana la marele eveniment, asa ca daca aveti ceva dragut pentru noi, nu ezitati sa ne scrieti.

Pana atunci insa, avem muuulta treaba.

Va pupam!

Write A Comment