M-am născut și am crescut în Copsa Mica, iar de la 2 ani am locuit in Sibiu, un orasel frumos de provincie din Transilvania, care arata ca o bijuterie.

Desi traiesc in Bucuresti de 20 de ani, iubesc linistea si confortul acestui oras si sezonul preferat este toamna si iarna.

Da, datorita iernilor frumoase din copilarie, traite la Sibiu si al toamnei atat de frumos colorata, iubesc acest sezon si acum, cand locuiesc in Bucuresti.

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

De aceea am ales sa ma mut cu familia mea, intr-o zona retrasa in afara Capitalei, unde pot sa ma bucur de frumusetea fiecarui anotimp.

 

Asta iubesc si la bijuteriile Pandora, care in fiecare sezon gasesc ceva unic cu care sa te „imbrace”, astfel ca tu, femeie, sa gasesti bucurie in fiecare anotimp.

Stilul meu vestimentar este mult mai complet acum, toamna, cand la o rochita casual, se adauga o esarfa si o geaca sau un sacou, poate chiar si o palarie, ca tot sunt acum la super moda.

La fel si accesoriile sunt mai usor de purtat in acest anotimp, iar colectia de toamnă de la PANDORA retrezeşte frumuseţea unei epoci apuse, reinterpretând nostalgia într-un stil modern.

Texturi bogate, forme abstracte, culori scânteietoare şi meşteşugul fin sunt reunite pentru a prezenta o eleganţă vintage în noi moduri fantastice. Noile bijuterii finisate manual sunt create pentru a fi preţuite şi combinate în funcţie de stilul unic şi personalitatea fiecărei femei.

Stropi Sclipitori. Reflectând luminozitatea şi ornamentele văzute pe podiumurile de modă, cerceii şi inelele suprapuse din argint 925 sau aur de 14k sunt împodobite cu pietre lucitoare, inspirate din stropii de apă.

Mi-am completat inelele pe care le aveam si cu care imi place sa „am joc” combinandu-le, cu o pereche de cercei la fel de ingenios ganditi, ca sa poata fi purtati in

mai multe feluri.

Si pentru ca pe 21 septembrie a fost o zi speciala pentru mine, am implinit 39 de ani, am zis ca merit si colierul Stropi Strălucitori Gingaşi, pe care atunci cand l-am vazut, mi-am zis ca trebuie sa fie al meu.

 

Iarna, anotimpul in care stam la gura sobei, in haine moi si pufoase, citind povesti care sa ne imbrace sufletul, parca merita sa ne simtim rasfatate si cu mici bijuterii vintage, pentru a ne simti regine in propria noastra casa.

Iata, ca la lumina lumanarii cu miros de scortisoara, cu o cafea fierbinte aromata si un inel unic, creat pentru tine, frigul devine un bun prieten, care sa-ti aduca aminte de …acasa.

 

https://www.facebook.com/MihneaRatteFotograf

Write A Comment