Nu mai este un secret pentru cititorii acestui blog, faptul ca joaca si creativitatea alaturi de fetita mea, Ruxandra, m-a determinat sa ma apuc de un proiect nou.

Educatia prin creativitate si teatru pentru cei mici, numita

MiniArtShow by Ioana Ginghina, s-a nascut acum aproape 3 ani, cand mi-am luat inima in dinti si am inceput sa dezvolt programe de educatie timpurie pentru cei mici.

Experienta mea de mai bine de 13 ani, in domeniul educatiei copiilor, m-a ajutat foarte mult, asa ca nu a fost greu sa creez programe noi si inedite pentru cei mici.

Ideea orginala de a combina spectacolul cu atelierul creativ, pentru ca mesajul sa ajunga mai bine la copii, a fost primul program cultural pentru cei mici, marca MiniArtShow by Ioana Ginghina.

Acum, dupa atata timp, acest proiect cuprinde : spectacole, ateliere creative, programe de animatie, ateliere muzicale si de magie, evenimente pentru copii si scoala de actorie pentru copiii cu varsta cuprinsa intre 10 luni si 14 ani.

Dar a venit momentul unui mare proiect, care sa revolutioneze MiniArtShow by Ioana Ginghina , caci sunt sigura ca dupa acest proiect nu va mai exista copil in Romania, care sa nu fi auzit sau vazut un spectacol de la noi.

Asa ca o alta provocare ma asteapta: un spectacol, un musical pentru copii.

Si pentru ca vreau sa am cea mai tare echipa de actori profesionisti te invit la CASTING.

Dacă ai până în 30 de ani , ești actor, un bun cântăreț si dansator, așteptăm cv-ul tău până pe data de 22 octombrie 2014 ca să faci parte dintr-un proiect grandios, un musical pentru copii.

Pe cine avem in echipa?

Ei bine, sunt onorata sa lucrez la acest proiect cu un om pe care il admir de mult, o femeie extraordinar de talentata, Felicia Dalu.

Așteptăm cv-urile voastre la care vă rugăm să atașați o poză la

adresa de email : angela.miniartshow@yahoo.com

Asa ca iata-ma in fata unui alt proiect important, un nou musical pentru copii in care voi fi producator dar si actor 🙂

Sa-mi tineti pumnii!

MiniArtShow by Ioana Ginghina

Site: www.miniartshow.ro

Mail:contact@miniartshow.ro

Tel: 0749419999

1 Comment

  1. Multă bafta …abia așteptăm musical-ul.Eu sunt dintr-un orașel mic…poate te gândești la ceva si pentru copii de aici…ceva in genul unei caravane.

Write A Comment