Cu forte proaspete, MiniArtShow by Ioana Ginghina revine in acesta toamna.

Astfel ca spectacolele si atelierele creative cu care v-am obisnuit pana acum se vor gasi in programul nostru, pe care il gasiti pe site : www.miniartshow.ro

Continuam cu programul nostru de educatie timpurie, care include spectacole nonverbale, pline de culoare, ateliere de stimulare senzoriala si reteta noastra de succes, intalniri de 30 minute de spectacol interactiv si 30 minute atelier creativ.

Insa nici copiii cu varsta de peste 4 ani nu vor fi neglijati, astfel ca am creat module si spectacole noi, cu tematici inedite.

Traditii, basme si eroi de la noi” este un proiect de promovare a propriilor valori.

MiniArtShow by Ioana Ginghina simte nevoia de a promova aceasta latura a patrimoniului romanesc.

Astfel ca am ales ca prin intermediul unor intalniri cu cei mici, sa le oferim povesti, traditii si eroi din cultura populara romaneasca.

Cel putin o data pe luna, cei mici se vor bucura de sezatori traditionale, cu basme si ateliere creative din folclorul nostru.

Avem si premiere! „Dora si Flora descopera lumea” este un spectacol distractiv pentru cei mici, care se va continua cu joaca prin decor cu toate obiectele folosite in timpul spectacolului.

Apoi „Valiza cu povesti si un lup” este un spectacol in care veti descoperi cate probleme au personajele negative din povestile celebre ale copilariei.

Nici Veverita Didi, nu va lipsi din programul nostru. Pusa pe noi aventuri, Didi va intra in lumea formelor geometrice si astfel isi va face noi prieteni.

Va asteptam cu mic cu mare la noua stagiune MiniArtShow by Ioana Ginghina, unde distractia, educatia si creativitatea sunt combinate in cele mai interesante programe pentru copii!

MiniArtShow by Ioana Ginghina

www.miniartshow.ro

contact@miniartshow.ro

Tel: 0749419999

Adresa: Scoala de muzica si arte plastice nr : 3, Strada Stirbei Voda 101, sector 1.

Write A Comment